Varaa liput näytökseen Vapaudenpatsas

Vapaudenpatsas

Täältä saat kaikki haluamasi kiertoajelut New Yorkissa. Näe Manhattan, Vapaudenpatsas ja Empire State Building, tai elä Sinkkuelämää LIVENÄ. Valinta on sinun!

Vapaudenpatsas
 
Classic New York Package

Classic New York Package

4.0
(1)

Koe New Yorkin parhaat palat Classic New York Package -lipuilla! Valitse joko risteily tai Vapaudenpatsas ja Ellis Island ja joko Empire State Building tai Top of The Rock Rockefeller Centerissä. Hanki tämä 48-tunnin All Loops Hop-On Hop-Off -lippu ja lähde kiertelemään Manhattania!

Alkaen € 102.00
Nähtävyyksien 2 päivää & Vapaudenpatsas

Nähtävyyksien 2 päivää & Vapaudenpatsas

4.0
(1)

Tutustu kaikkiin New Yorkin parhaimpiin nähtävyyksiin ja kohteisiin 48 tunnin sisällä All Loops Hop-On Hop-Off -bussipassilla. Mukaan kuuluu laivaliput Vapaudenpatsaalle ja Ellis Islandille. Varaa liput netistä niin säästyt lippuluukulle jonottamiselta. Säästä 10% ostamalla liput verkosta!

Alkaen € 80.50
FreeStyle Pass New York

FreeStyle Pass New York

Varaa etukäteen meidän suositti FreeStyle New York Package -lippu ja valmistaudu tutkailemaan New Yorkia! Pakettiin kuuluu 72 tunnin All Loops Hop-On Hop-Off -bussipassi sekä kolme valinnaista kohdetta, esimerkiksi Vapaudenpatsas, MoMa & Empire State Building. Säästä 10% ostamalla liput verkosta!

Alkaen € 126.30
09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin