New York päivässä

New York päivässä

Hinta/henkilö alkaen € 141.70

Nauti uniikista kävelykierroksesta New Yorkin suosituimmille maamerkeille! Näe Financial District ja 9/11-muistomerkki, risteile ohi Vapaudenpatsaan ja Brooklynin sillan, kiertele Greenwich Villagessa, vieraile Chelsea Marketilla ja High Linella sekä, viimeisimpänä mutta ei vähäisempänä, ohita jonot Empire State Buildingiin.  

Kohokohdat:
- Näe kaikki NYCin ikonisimmat maamerkit yhdessä päivässä
- Ohita pitkät jonot Empire State Buildingiin
- Vilkuta Vapaudenpatsaalle lautan kyydistä New Yorkin satamassa
- Kulje New Yorkin katuja paikallisten tapaan
- Pysähdy tutustumaan High Line -puistoon & Greenwich Villageen
- Lounasta Chelsea Marketissa (ei sis. hintaan)
- Koe Financial District ja Wall Street
- Vieraile 9/11 Memorialilla ja näe kauniit altaat 
- Taattu pieni ryhmäkoko, max. 20 henkilöä

Näe New Yorkin kohokohdat yhdessä päivässä
Kierros alkaa hieman synkästi, mutta samaan aikaan toiveikkaasti 9/11 -muistomerkiltä ja One World Trade Centerltä, jossa kuulet lisää New Yorkin historian pimeästä tunnista, sekä siitä, miten kaupunki toipui ja nousi uudelleen kukoistukseen. Täältä matka jatkuu Financial Districtin Wall Streetille, jossa oppaasi kertoo sinulle New Yorkin pörssin elämästä.

Seuraavaksi kierros suuntaa Battery Parkiin, josta noustaan New Yorkin vesitaksiin ja satamaristeilylle. Se on paras tapa nähdä Brooklynin silta ja Vapaudenpatsas läheltä kuunnellen uskomattomia tarinoita niiden rakennusvaiheista.

Kun kierros palaa jälleen maihin, on aika tutustua New Yorkin yhteen suosituimpaan alueeseen: Greenwich Villageen. Pysähdy tunnetuilla paikoilla, kuten Sinkkuelämää-Carrien kotitalolla, koe trendikäs Meatpacking District ja viimeiseksi pysähdytään lounasaikaan todellisessa ruokaparatiisissa, Chelsea Marketissa (ruoka ei sisälly hintaan, joten voit syödä mitä itse haluat; oppaaltasi saat suosituksia).

Seuraava paikka on Nykin uusi hengailupaikka – the High Line. Kiertele tässä kauniissa, korkealla sijaitsevassa puistossa, joka tarjoaa paikallisten näkymät New Yorkiin. Tämä on mitä parhain paikka katsella ihmisiä.

Laskeutuessamme 34th streetille olemme kaupungin kuuluisan pilvenpiirtäjän, Empire State Buildingin lähellä. Etukäteen varatuilla priority-lipuilla ohitat useimmat jonot ja pääset nousemaan näköalatasanteelle huimaavaan 86. kerrokseen. Tästä osasta kierrosta nautit omatoimisesti (oppaasi tuo sinut Empire State Buildingin sisäänkäynnille), joten voit viettää täällä aikaa niin paljon kuin haluat ja katsella kaupunkia. 

Miten saan lippuni?
Pian varauksen vahvistuksen jälkeen saat e-lipun suoraan sähköpostiisi. Printtaa lippusi ja tuo se mukanasi kierrokselle.

Mistä kierros alkaa?
Kierros alkaa St. Peters Catholic Church -kirkon edestä Barclay ja Church Streetien risteyksestä. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen kierroksen alkamista.

Mihin kierros päättyy?
Kierros päättyy Empire State Buildingille, johon jatkat tutustumista omatoimisesti.

Kuinka kauan kierros kestää?
Kierros kestää 8 tuntia + aika, jonka käytät Empire State Buildingissä.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 4-12-vuotiaille lapsille. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät kierrokselle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

 

Varaa liput

Valitse päivämäärä
New York päivässä Tietoja

New York päivässä
Tapaa oppaasi St. Peters Catholic Church -kirkon edessä Barclay ja Church Streetien risteyksessä.

Tietoja

New York päivässä
Kierros starttaa tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 10.00.

Saapumisohjeet

Saapumisohjeet
Lähin metroasema on Chambers Street.

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin