New Yorkin TV- ja elokuvatapahtumapaikat

New Yorkin TV- ja elokuvatapahtumapaikat

Hinta/henkilö alkaen € 29.50

Näe kaikki parhaimmat TV:n ja elokuvien ulkokuvauspaikat New Yorkissa! Suosikkipaikkasi New Yorkissa TV:stä ja elokuvista yhdellä kiertokäynnillä!

New York TV and Movie Sites (New Yorkin TV- ja elokuvatapahtumapaikat) vie sinut kaikkiin suurenmoisiin paikkoihin bussilla niin suuresta elokuvasta, kuin televisiostakin. Näe itse huoneistorakennus, jossa kaikkein kuuluisimmat "Frendit " asuivat, näe viemäriaukon kansi elokuvasta Lumottu , tunne olevasi osa perhettä Cosby-show’ssa , iske kiinni siivuun pizzapaikassa Miehet mustissa II :sta ja kenelle aiot soittaa, kun vierailemme Haamujengien paloasemalla?

Mutta saat myös sisäpiiriläisen neuvoja siitä, kuinka saada lippuja suurimpiin TV-esityksiin ja saada selville missä tähdet Seinfeildistä, Will & Gracesta, Rumasta Bettystä, Gossip Girlistä, Hulluna sinuun, Sinkkuelämästä, Saturday Night Livestä ja monista muista elävät ja työskentelevät!

Seuraa filmauksen aikajanaa NYC:ssä klassikoista tämän päivän menestyselokuviin. Paikallinen näyttelijä johtaa kiertokäyntiä, joten ole valmis laulamaan suosikki-TV-showsi teemalaulut!

Lähtee: Päivittäin kello 10:00 Ellen's Stardust Dineriltä (1650 Broadway 51st Streetin kulma). Etsi kiertokäynnin opasta, jolla on sininen sateenvarjo

Lapset: 6-12-vuotiaat

Kesto: Noin 2,5 tuntia

Tärkeää:
- Liput lähetetään sähköpostiosoitteeseesi välittömästi sen jälkeen, kun olet saanut varauksesi valmiiksi ja maksusi on hyväksytty
- Lähtö Ellen's Stardust Dineriltä (1650 Broadway 51st Streetin kulma). Etsi kiertokäynnin opasta, jolla on sininen sateenvarjo)
- VIP -lippuihin sisältyy bussiin astuminen ennen muita, taattu istumapaikka 4 ensimmäisellä rivillä kierto-oppaan ollessa lähellä.
- Ole paikalla 15 min. ennen lähtöä!
- Liput ovat voimassa vain valittuna päivämääränä!
- Lapsia ovat 6–9-vuotiaat. Yli 10-vuotiaita ja sitä vanhempia lapsia pidetään aikuisina
*Please note: this tour is currently being updated and locations are subject to change.

 

Varaa liput

Valitse päivämäärä
New Yorkin TV- ja elokuvatapahtumapaikat Tietoja
New Yorkin TV- ja elokuvatapahtumapaikat, NewYorkLiput.fi

New Yorkin TV- ja elokuvatapahtumapaikat
Lähtöpaikka: Ellen’s Stardust Diner
51st Street & Broadway
New York

Tietoja

New Yorkin TV- ja elokuvatapahtumapaikat
Päivittäinen lähtö kello 10:00. Ole paikalla 15 min. ennen lähtöä.

Saapumisohjeet

Saapumisohjeet
Ota maanalaisen reitti 1 tai 2 50th Streetin/Broadwayn asemalle

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin