NYC It All -paketti

NYC It All -paketti

Hinta/henkilö alkaen € 91.60

Haluatko nähdä aivan kaiken? Silloin NYC It All -paketti on se oikea! Etukäteen ostetuilla lipuilla pääset Empire State Buildingiin ja maailmankuuluun Metropolitan Museum of Artiin sekä saat 24 tunnin Hop-On Hop-Off -bussilipun. Kirsikkana kakun päällä upea maisemaristeily, jolta käsin näkee Vapaudenpatsaan!

Kohokohdat:
- NYC It All -paketilla näkee kaiken
- Säästät noin $40 verrattuna siihen, että liput ostaisi erikseen
- Käy Empire State Buildingissa ja nauti näkymistä
- Lähde risteilylle, josta näkee New Yorkin vesiltä käsin
- Ohita jonot Met-museoon
- Kiertele kaupunkia Hop-On Hop-Off -busseilla
- Avoimet liput, voimassa 14 päivää

Käy ikonisessa Empire State Buildingissa
Et ole kokenut New Yorkin taikaa ennen kuin olet nähnyt kaiken Empire State Buildingin korkeuksista. Vaikuttavalta 320 metrin korkeudelle kohoavalta 86. kerroksen näköalatasanteelta näkee jopa 130 km joka suuntaan. Tasanteella on myös sisätiloissa sijaitseva galleria, josta voi katsella taivaanrantaan, oli sitten yö tai päivä.

Lippuun sisältyy: sisäänpääsy 86. kerroksen näköalatasanteelle, kestävän kehityksen näyttely, "Dare to Dream" -näyttely sekä multimediaopas.

Koe uskomaton Metropolitan Museum of Art
Käy Metissä, jossa näet kaiken muinaisen Egyptin komeudesta Metin rakastettuihin impressionismimaalauksiin. Metropolitan Museum of Artissa on esillä lähes kaksi miljoonaa taideteosta, jotka kattavat 5000 vuotta kulttuuria. Met onkin yksi maailman suurimmista ja hienoimmista museoista. Sen näyttelyt ja vuosittain vaihtuvat noin 30 erikoisnäyttelyä kuuluvat museon pääsylipun hintaan.

Lippuun sisältyy: Priority-sisäänpääsy, jonka avulla voi ohittaa jonot. Pääsy kaikkiin näyttelyihin ja kaikki yleiset opaskierrokset.

Näe maailman kuuluisin siluetti Circle Linella
Tutustu New Yorkiin kaupungin parhaan oppaan johdolla! Koe keski- ja ala-Manhattanin loisto joko Semi-Circle tai Harbor Lights -risteilyllä. Kummatkin risteilyt kestävät 1.5 tuntia. Näet lähietäisyydeltä Vapaudenpatsaan, Batteryn ja Brooklynin, Manhattanin ja Williamsburgin sillat. Circle Linen risteily on hauska ja rentouttava tapa nähdä maailman kuuluisin taivaanranta.

Kaikkiin risteilyillä käydään Vapaudenpatsaan lähietäisyydellä.

Lippuun sisältyy: 1.5 tunnin Semi-Circle -risteily tai 1.5 tunnin Harbor Lights -risteily. Lomasesonkiaikaan lipun voi käyttää myös 70 minuutin Liberty Cruise -risteilylle. Kaksi ensin mainittua vaihtoehtoa ovat saatavilla vuoden ympäri.

Lähde kiertoajelulle City Sightsin busseilla
Nauti hauskasta ja joustavasta kiertoajelusta! City Sights NY on unohtumaton Hop-On Hop-Off -retki, jonka aikana voit hypätä kyytiin ja kyydistä pois milloin vain haluat jäädä tutkailemaan tienoota tai nähtävyyttä lähemmin. Kiertoajeluita selostaa lisensioitu opas, joka kertoo kaiken kuuluisista maamerkeistä. Nämä kaksikerrosbussit ovat paras tapa tutustua New Yorkiin!

Saatavilla audio-opastusta kymmenellä kielellä: englanti, ranska, saksa, espanja, italia, japani, korea, mandariinikiina, venäjä ja heprea.

Lippuun sisältyy: Rajoittamaton 24 tunnin Hop-On Hop-Off -kiertoajelu, joko Uptownissa (yläkaupunki) tai Downtownissa (alakaupunki).

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan Empire State Buildingiin, jossa se vaihdetaan varsinaisiin lippuihin.

Mitä minun tulee tehdä?
E-lippu lunastetaan Empire State Buildingissa, jossa saat liput Metropolitan Museum of Artiin, Circle Linelle ja City Sightsille.

Kuinka kauan liput ovat voimassa?
Lunastamisen jälkeen liput ovat voimassa 14 päivää.

 

Varaa liput

Valitse päivämäärä
NYC It All -paketti Tietoja

NYC It All -paketti
Lunasta e-liput Empire State Buildingissa osoitteessa:
350 5th Ave
New York, NY 10118

Tietoja

NYC It All -paketti
Voit lunastaa liput Empire State Buildingista välillä 8.00-2.00 (aamukahteen).

Ohjeet

Ohjeet
Lähin metropysäkki on: 34 St. - Herald Sq.

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin