Retki Niagaran putouksille + lennot

Retki Niagaran putouksille + lennot

Hinta/henkilö alkaen € 491.50

Niagaran putoukset ovat yksi suosituimmista Yhdysvaltojen matkailukohteista, tule retkellemme kokemaan itse miksi. Kyseessä on todellakin ainutlaatuinen kokemus, jota sinä ja perheesi ette tule unohtamaan.

Kohokohdat:
- Vieraile henkeäsalpaavilla Niagaran putouksilla
- Siirtymäkuljetus Manhattanin hotellilta
- Lennä NYC:sta Niagaran putouksille
- Koe putoukset lähietäisyydeltä
- Valitse joko tunnelin maisemareitti tai venematka
- Nauti uskomaton lounas upeissa maisemissa
- Opi lisää näistä upeista putouksista

Koe henkeäsalpaavat Niagaran putoukset
Muista retkistä poiketen et vain pääse näkemään Niagaran putouksia, vaan pääset myös kokemaan ne ainutlaatuisella tavalla. Pakettiin sisältyy nouto hotellilta, lentomatka New York Citystä New Yorkin osavaltion pohjoisosiin ja kuljetukset Niagaran putouksille ja kuljetukset takaisin New Yorkiin.

Niagaran putoukset koostuvat itse asiassa kolmesta eri putouksesta (The American Falls, Horseshoe Falls, Bridal Veil Falls), jotka levittäytyvät Kanadan ja Yhdysvaltojen raja-alueelle.

Retkeen sisältyy myös upea lounas maisemaravintolassa, josta avautuu hienot näkymät putouksille.

Mene putouksien taakse tai seilaa Maid of the Mist -aluksella
Voit valita kahdesta eri retkivaihtoehdosta: retki putouksien taakse tai ajelu Maid of the Mist -aluksella. Retki putouksien taakse on retki, jossa siirrytään putouksien taakse tunneleiden kautta.

tai

Voit valita myös ajelun Maid of the Mist -aluksella. Alus seilaa läpi putousten ja uskomattomat putoukset pääsee näkemään aivan lähietäisyydeltä samalla kun opas kertoo lisätietoja tästä luonnon monumentista.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan retkelle.

Mistä retki alkaa?
Tähän retkeen sisältyy nouto hotellilta, joka sijaitsee 23rd Streetin ja 74th Streetin välissä. Jos majoitut tämän alueen ulkopuolella, ota yhteyttä myyjäämme Grayline New Yorkiin 2-3 päivää ennen lähtöä noudon järjestämiseksi. Yhteystiedot on merkitty e-lippuun.

Lippujen oston yhteydessä kysytään hotellisi nimeä ja osoitetta.

Mihin retki päättyy?
Retki päättyy takaisin hotelliisi.

Kuinka kauan retki kestää?
Sinut noudetaan hotelliltasi aamuvarhaisella (klo 4.45 ja 9.30 välisenä aikana riippuen lentoaikataulusta). New York Cityyn palataan alkuillasta (iltaseitsemän ja iltayhdeksän välillä riippuen lentoaikataulusta).

Mitä retkeen sisältyy?
Retkeen sisältyy meno-paluulentomatka New York Cityn ja New Yorkin osavaltion pohjoisosien välillä, hotellikuljetukset Manhattanilta lentokentälle ja lentokentältä Manhattanille ja matkat lentokentältä Niagaran putouksille ja sieltä takaisin lentokentälle, puolen päivän opastettu kierros Niagaran putouksien kummallakin puolella, laivamatka (toukokuu-lokakuu) tai retki putouksien taakse (marraskuu-huhtikuu) sekä täysi lounasbuffet.

Millä kielillä retkeä järjestetään?
Retki järjestetään englanniksi. Saksaksi, ranskaksi ja espanjaksi retki järjestetään tarpeen mukaan.

Tarvitsenko passia?
Passi täytyy ottaa mukaan, jos et ole Yhdysvaltojen kansalainen ja passi tai muu tarvittava asiakirja, jos olet Yhdysvaltojen kansalainen.

Tarvitsenko viisumia?

Yhdysvaltojen kansalaiset:

Yhdysvaltojen passi tai muu tarvittava asiakirja tarvitaan rajan ylittämiseen. Ajantasaista tietoa vaatimuksista saa osoitteesta: http://www.dhs.gov/files/crossingborders/travelers.shtm

Muut kuin Yhdysvaltojen kansalaiset:

Retkelle tulee ottaa mukaan passi ja saatat joutua hakemaan Kanadan viisumia. Tarkista vaatimukset paikallisesta suurlähetystöstä tai konsulaatista.

Mitä tapahtuu, jos minulla ei ole vaadittavia asiakirjoja?
- Jos sinulla ei ole vaadittavia asiakirjoja voit silti ostaa liput tälle retkelle. Silloin sinun täytyy kuitenkin pysyä putousten Yhdysvaltojen puolella. Tämä tapahtuu omatoimisesti, ilman opasta. Näet silti putoukset ja saat lipun joko tunneleihin tai laivaan, kaikki tämä tapahtuu Yhdysvaltojen puolella. Sinulle tarjotaan myös lounasta.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 1,5-11 -vuotiaille. Alle 1,5-vuotiaat (18 kk) pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Kaikille lapsille tulee tehdä oma varaus, jotta he voivat osallistua retkelle.

Tärkeää tietoa:
- Alle 8-vuotiailla lapsilla tulee olla mukana turvaistuin tai lastenistuin autoon.

 

Varaa liput

Valitse päivämäärä
Retki Niagaran putouksille + lennot Tietoja

Retki Niagaran putouksille + lennot
Retkeen sisältyy kuljetus hotelleilta, jotka sijaitsevat Manhattanilla katujen 23rd Street ja 74th Street välisellä alueella.

Tietoja

Retki Niagaran putouksille + lennot
Retkeä järjestetään päivittäin, vuoden ympäri.

Saapumisohjeet

Saapumisohjeet
Manhattanin kartan löydät alta:

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin