Varaa liput näytökseen Harlemin kierrokset

Harlemin kierrokset

Harlem Gospel New Yorkissa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Nauti upeasta gospel-konsertista samalla, kun tutustut turvallisesti pahamaineiseen Harlemiin. Voit ostaa lippuja Harlem Gospeliin täältä

Harlemin kierrokset
 
Harlemin gospel-kierros - keskiviikko

Harlemin gospel-kierros - keskiviikko

2.0
(1)

Koe Harlemin riemuisat gospelsoinnut, joita tarjoaa ARC Gospel -kuoro! Tämä retki yhdistää opastetun kiertoajelun Harlemissa ja keskiviikon jumalanpalveluksen paikallisessa kirkossa, jossa kuullaan kaunis acapella-konsertti.

Alkaen € 60.20
Harlemin gospel-kierros - sunnuntai

Harlemin gospel-kierros - sunnuntai

4.4
(5)

Varaa liput etukäteen sunnuntaiaamun Harlemin gospelkierrokselle! Retki yhdistää opastetun bussikiertoajelun Harlemissa ja sunnuntaiaamun jumalanpalveluksen paikallisessa kirkossa.

Alkaen € 60.20
Harlemin hip hop -retki

Harlemin hip hop -retki

Ennen Globetrotters-koripallojoukkuetta ja "vatkaustanssia" oli olemassa Harlem - hip hopin keskeinen syntypaikka. Harlemin osuutta taiteeseen ja kulttuuriin ei voi vähätellä. Harlemin perintö on rikas ja sillä on kokonaan omanlaisensa elämäntyyli ja uskomattomia maamerkkejä. Varaa Harlemin hip hop -retkesi jo tänään!

Alkaen € 32.40
NYC graffitikierros

NYC graffitikierros

New York tunnetaan merkittävästä taidehistoriastaan. Mutta et ehkä tiedä, että varhainen hip hop -yhteisö vastasi suuresta osasta maanalaista taidetta, joka oli ottanut valtaa New York Cityn kaupunkimaisemalta. Varaa jo tänään!

Alkaen € 32.40
Hip hopin syntypaikka -retki

Hip hopin syntypaikka -retki

Aja läpi Harlemin ja matkusta läpi "Boogie Downin" Bronxissa, missä pääsee näkemään hip hopin historian tärkeimpiä paikkoja. Näet salaisia tappelupaikkoja, historiallisia klubeja ja joidenkin kuuluisimpien musiikkivideoiden ja elokuvien kuvauspaikkoja. Varaa paikkasi hip hop -kierrokselle täältä!

Alkaen € 69.40
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin