New Yorkin lentokenttäkuljetus

New Yorkin lentokenttäkuljetus

Hinta/henkilö alkaen € 18.10

Varaa New Yorkin lentokenttäkuljetuslippusi JFK, Newark tai La Guardia lentokentiltä Manhattanille. Jaetulla minibussikuljetuksella pääset lentokentältä helposti kaupunkiin. Varaa New Yorkin lentokenttäkuljetuslippusi täältä!

Täältä voit varata edullisen, täsmällisen ja turvallisen kuljetuksen New Yorkin lentokentiltä Manhattanille. Kuljetuspalvelu toimii 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa ja 365 päivänä vuodessa. Takaamme helpon tavan matkustaa Manhattanille ruuhka-aikoinakin, jolloin useimmat lennot laskeutuvat ja taksit ovat harvassa.

Tarjoamme nopeat ja tehokkaat kuljetukset JFK, Newark tai La Guardia lentokentiltä Manhattanille ja takaisin. Ovelta ovelle yhteiskuljetuksemme tarjoaa kyydin JFK:n, La Guardia ja Newarkin lentokenttien sekä Battery Parkin ja 125:nen kadun hotellien välillä.

New Yorkin lentokenttäkuljetuksemme on erittäin helppokäyttöinen ja yleisesti edullisempi kuin taksikuljetus!

TÄRKEÄÄ TIETOA:
• Tuo kopio e-lipusta/tositteesta (jonka saat sähköpostiisi, kun olet vienyt varauksen loppuun) terminaalin kuljetustiskille. Tiskiltä saat tarkat tiedot kuljetuksestasi ja ohjeet minibussikyytien käyttämiseen.
• Mikäli ostat paluumatkan Manhattanilta takaisin lentokentälle, voit järjestää kuljetuksesi helposti soittamalla lentokentän kuljetusagentillemme 2-3 päivää ennen paluumatkaasi (puhelinnumeron löydät e-lipusta/tositteestasi).
• Meno- ja paluukuljetukset ovat ainoastaan lentokenttien ja Manhattanin Battery Parkin sekä 125:nen kadun hotellien välillä.
Laukkurajoitukset: Yksi matkalaukku ja yksi pieni kantokassi henkilöä kohden.
• Käytä ainoastaan minibusseja, jotka ovat merkitty GO AIRLINK NYC. tekstillä.
 

Erinomainen 4.1

4.1 11 customer reviews
New Yorkin lentokenttäkuljetukset

Kuljetuspalvelu oli todella helppo tilata, löytää kentältä ja kuljetus pelasi hienosti hotellilta toiselle. Samalla sai jo hyvän aavistuksen, mitä tuleman pitää. Suosittelen.

Marja-leena, Forssa
LAU, 19 MAA 2016
4.1
Ok kuljetus

4-hengen perheeltä maksu samaa luokkaa kuin taksi, mutta ei tarvinnut mennä pitkän lennon jälkeen jonottamaan ulos. Jouduimme odottelemaan n 20min kunnes pääsimme autoon. Hieman kiertelimme lentokenttä muita haettaessa, mutta positiivisella asenteella se ei haitannut. Tärkeintä oli, että tiesi mitä matka maksoi. Takaisin kentälle menimme tavallisella taksilla ja tippeineen hinta samaa luokkaa.

Seija, Kotka
PER, 17 HEI 2015
4.1
Lentokenttäkuljetus

JFK kentällä lipputiski löytyi helposti ja palvelu nopea. Kuljettaja opasti autoon joka täyttyessä lähti välittömästi matkaan ja kyyti oli "kylmää".

Reijo, Kouvola
PER, 10 HEI 2015
4.1
Kuljetus JFK to Yotel

Järjestelmä toimi yllättävän hyvin. Olimme tyytyväisiä.

Reijo, Espoo
LAU, 24 TOU 2014
4.1
Helppo ja edullinen kyyti!

Tiski löytyi kentältä helposti ja kyyti lähti 10 minuutin odottelun jälkeen. Iso tila-auto, jossa 4 muuta perhettä/paria kyydittävänä. Kuski pudotti kyytiläisiä kätevästi Manhattanin liikenteessä puikkelehtien yksitellen hotellien ovien eteen. Taksin saaminen ruuhkassa voi olla vaikeaa, tämä on hyvä vaihtoehto. Suosittelen.

Heidi, Helsinki
TII, 04 MAA 2014
4.1
Helppo

Toimi loistavasti. Ensikertalaisena New Yorkin kävijänä suosittelen. Erittäin helppo tapa päästä hotelliin. Kävelin ensimmäiselle infotiskille minkä näin, näytin voucherin ja kysyin kuinka toimia.

Asiakaspalvelija otti lapun ja hoitin asian samantien. Antoi kuitin, soitti kyydin ja kertoi että hän kutsuu sitten kun kyyti on paikalla. Näin ainakin kasi terminaalissa, muista terminaaleista en tiedä. (tosin kaikki ainakin Suomesta taitaa tulla tähän terminaaliin)

Helppoa ja yksinkertaista. Muista varata pari dollaria per laukku kuskille :)

Juha, Mikkeli
LAU, 01 MAA 2014
4.1
Kohteeseen!

Lentokenttäkuljetuksen toimipiste löytyi helposti tuloaulasta (JFK) ja odotimme n. 10 min. jonka jälkeen kimppakyyti pääsi lähtemään. Erittäin ystävällistä ja täsmällistä palvelua. Suosittelen!

Tuomas, Helsinki
MAA, 27 TAM 2014
4.1
NY-lentokenttäkuljetus

Netin kautta ennakkoon tilattu ja maksettu lentokenttäkuljetus NY/JFK - hotelli toimi aivan loistavasti ja ennakko-ohjeen mukainen toiminta sujui kuin rasvattu, odottelua ei ollut, ilmoittautuminen tiskillä ja sitten menoksi. Suosittelen lämpimästi!

Nina, Vantaa
SUN, 08 JOU 2013
4.1
KULJETUS

Kuljetus toimi näppärästi .

Päivi, Lahti
PER, 06 SYY 2013
4.1
Palaute Marja-Liisa Leinoselta

Lentokenttäkuljetus oli oikein mahtava kokemus. Kuljettaja jo mennessä esitteli nähtävyyksiä. Oikein onnistunut.
Hotellista tilasimme kuljetuksen takaisinpäin, mutta se ei ollut niin hyvä.

Marja-liisa, Hyvinkää
TOR, 16 TOU 2013
4.1
Well done

It all worked out without any problems

Jukka, Helsinki
TOR, 18 HUH 2013
4.1

 

Varaa liput

Valitse päivämäärä
New Yorkin lentokenttäkuljetus Tietoja
New Yorkin lentokenttäkuljetus, NewYorkLiput.fi

New Yorkin lentokenttäkuljetus
Go to "Ground Transportation Desk” in the arrival terminal

Tietoja

New Yorkin lentokenttäkuljetus
Kuljetusajat: 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemän päivää viikossa ja 365 päivänä vuodessa

Saapumisohjeet

Saapumisohjeet
Katso kartta Battery Parkista Manhattanin 125 kadulle täältä:

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin