Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja New Yorkin elämyksiin

Tervetuloa sivustolle newyorkliput.fi, joka tarjoaa valikoiman lippuja nähtävyyksiin, tapahtumiin ja kierroksille New Yorkissa. Meiltä ostat helposti, nopeasti ja turvallisesti liput helikopterilennolle Manhattanin ylle, Vapaudenpatsaalle, Ellis Islandiin tai Empire State Buildingiin. Voit myös nauttia gospelista Harlemissa, nähdä suosikkielokuvasi tapahtumapaikat New Yorkissa, kokea Sinkkuelämää-naisten New Yorkin tai miltä kuulostaisi risteily pitkin Hudson-jokea?

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Tapahtumapaikan tiedot

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

New Yorkin lentokenttäkuljetus: yksityinen kuljetus

4.0 (2)
Alkaen 105,40 €

Varaa yksityinen lentokenttäkuljetuksesi New Yorkissa täältä ja saavu Manhattanille yhdellä luxus Sedaneistamme tai pakettiautoistamme. Tämä on loistava vaihtoehto yleisille lentokenttäkuljetuksille. Varaa yksityinen lentokenttäkuljetuksesti täältä!

Tarjoamme nopean, tehokkaan ja yksityisen lentokenttäkuljetuksen seuraavilta lentokentiltä: JFK, Newark ja LaGuardia. Kuljetus toimii  lentokentältä Manhattanille ja päin vastoin. Ovelta ovelle yksityiskuljetuksemme kulkee myös samoille lentokentille ja hotelleille Manhattanilla. 

Varaa New York lentokenttäpalvelu täältä ja sinua odottaa kyyti valmiina kun saavut lentokentälle ja jos haluat, voit varata kyydin myös hotelliltasi Manhattanilta lentokentälle.

Vaivatonta, yksityistä ja pientä luksusta lentokenttäkuljetukseesi, joka voi jopa ylittää odotuksesi! 

Tärkeää informaatiota: 

- Tehdessäsi varausta hotelliltasi Manhattanilla lentokentälle ja lentokentältä Manhattanille, pyydämme sinua tekemään kaksi erillistä varausta. Sinulla tulisi siten olla 2 eri varausta ja 2 eri varausnumeroa!

- Kun varauksesi on vahvistettu, lähetämme sinulle e-lippusi PDF-liitteenä suoraan sähköpostiisi. Pyydämme sinua tulostamaan tämän lipun ja ottamaan sen mukaasi New Yorkiin. Yksi erikseen tulostettu lippu edellytetään jokaista erikseen matkustettavaa matkaa vastaan.

- Täältä voi varata SEDAN auton max 3 henkilölle

- Täältä voit varata VIP SUV auton max 6 henkilölle

- Täältä voit varata pakettiauton max 10 henkilölle

- Hinta koskee yhtä autoa - ei henkilöä. Joten jos olet 3 hengen seurueessa, varaa 1 x SEDAN, jos seurueessasi on 4-6 henkilöä varaa 1 x SUV jne. 

- Sallitut matkatavarat: Yksi matkalaukku/henkilö ja pieni käsimatkatavara.

- Hinta sisältää tipin, verot ja muut kustannukset.

Aukioloajat

Käytettävissä: 24h vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, 365 päivää vuodessa.
Varaa nyt

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Saapumisohjeet

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!