Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja New Yorkin elämyksiin

Tervetuloa sivustolle newyorkliput.fi, joka tarjoaa valikoiman lippuja nähtävyyksiin, tapahtumiin ja kierroksille New Yorkissa. Meiltä ostat helposti, nopeasti ja turvallisesti liput helikopterilennolle Manhattanin ylle, Vapaudenpatsaalle, Ellis Islandiin tai Empire State Buildingiin. Voit myös nauttia gospelista Harlemissa, nähdä suosikkielokuvasi tapahtumapaikat New Yorkissa, kokea Sinkkuelämää-naisten New Yorkin tai miltä kuulostaisi risteily pitkin Hudson-jokea?

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Tapahtumapaikan tiedot

All Around Town / Hop-On Hop-Off

All Around Town / Hop-On Hop-Off

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

All Around Town / Hop-On Hop-Off

Alkaen 51,40 €

All Around Town -kierros tarjoaa Manhattanin parhaat nähtävyydet Hop-On Hop-Off -busseista käsin. Yli 30 pysäkkiä ja liityntäpistettä, joissa voi vaihtaa linjalta toiselle. Voit myös käyttää Hop-On Hop-Off -lauttoja ja ihailla New Yorkia vesiltä käsin. Lippuun sisältyy sisäänpääsy joko New York Historical Societyyn tai Museum of the city of New Yorkiin sekä ilmainen Eat and Play Card, jolla saa loistavia alennuksia!

Kohokohdat:
- 48/72 tunnin Hop-On Hop-Off -liput kaksikerrosbusseihin
- Citysightseeing Hop-On Hop-Off -lauttaliput
- Yökierros live-selostuksella ja mahdollisuus ottaa kuvia Manhattanin siluetista
- Live--selostus ja audio-opastus 11 kielellä busseissa ja lautoissa
- Lippu joko New York Historical Societyyn tai Museum of the city of New Yorkiin
- Ilmainen Eat and Play Card - huikea NYC-alennuskortti

Klikkaa TÄÄLTÄ reittikarttaan

Liiku ympäri kaupunkia
Hyppää kyytiin yhteen monista Hop-On Hop-Off -busseista ja nauti ajelusta. Busseissa voit kuunnella joko opasta tai audio-opastusta englanniksi, ranskaksi, espanjaksi, saksaksi, italiaksi, portugaliksi, mandariinikiinaksi, venäjäksi, japaniksi, koreaksi ja hepren kielellä.

CitySightseeing New York Hop-On Hop-Off -lautta on helppo ja hauska tapa nähdä Manhattania vesiltä käsin! Opas kertoo New Yorkista samalla kun lautta siirtyy pysäkiltä toiselle.

Käy joko New York Historical Societyssä tai Museum of the city of New Yorkissa. New York Historical Society on yksi Yhdysvaltojen parhaista kulttuuri-instituutioista ja se on pyhitetty tutkimuksen suojelemiseen, historian esittämiseen ja taidenäyttelyihin. Tämä vuonna 1804 perustettu paikka on New York Cityn vanhin museo. Vaihtoehtoisesti pakettiin sisältyy lippu Museum of the city New Yorkiin, joka juhlistaa kaupungin kulttuuridiversiteettiä ja evoluutiota.

Lisäksi pakettiin sisältyy Eat and Play Card, jolla saat alennusta ravintoloissa, nähtävyyksissä, ostoksilla ja monissa muissa paikoissa. Yksi kortti riittää neljälle hengelle ja sitä voi käyttää niin paljon kuin haluaa enintään 30 päivän ajan.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-liput, jotka tulostetaan ja otetaan mukaan Gray Line CitySightseeing New York Visitor Centeriin, joka sijaitsee Madame Tussaudsin aulassa. Siellä e-liput vaihdetaan varsinaisiin lippuihin.

Hop-On Hop-Off -bussiliput ovat voimassa 48/72 tuntia lippujen antamisesta lähtien. Liput New York Historical Societyyn tai Museum of the City of New Yorkiin ja City Sightseeing Hop-On Hop-Off -lauttaan ovat voimassa lippuun merkityn ajan.

Mitä voin nähdä Hop-On Hop-Off -busseista?

Downtown-kierros: Pysäkkeihin sisältyy Empire State Building, Greenwich Village, SoHo, Little Italy, Chinatown, World Trade Centerin alue, Battery Park (lähtöpaikka Vapaudenpatsaan/Ellis Islandin lautalle), South Street Seaport, Times Square, Rockefeller Plaza, Radio City, Yhdistyneet Kansakunnat, Fifth Avenue ja paljon muuta.

Uptown -kierros: Pysäkkeihin sisältyy Central Park, Lincoln Center, Theater District, Fifth Avenue, American Museum of Natural History, Cathedral of St. John the Divine, Apollo Theatre ja Harlemin alueita, Metropolitan Museum of Art, Guggenheim ja muita kuuluisia kulttuurinähtävyyksiä.

Brooklyn-kierros: Pysäkkeihin sisältyy Brooklyn Promenade/ Cadman Plaza, Atlantic Avenue, Barclays Center, Brooklyn Museum of Art and Botanic Garden, Brooklyn Public Library, Fort Greene Park ja Brooklyn Academy of Music. Näet myös Old Fulton Landingin, Grand Army Plazan, Brooklyn Bridgen ja Manhattanin siluettia. 

Bronx-kierros: The Bronx – hip hopin syntymäpaikka, steppi ja breakdance, Grand Concoursen kotipaikka (1909) esikuvanaan Pariisin Champs-Elysees ja Yankee Stadium. Kierros alkaa Grant’s Tombilta. Matkalla Bronxiin nähdään lisää Harlemia ja ylä-Manhattania. Opas kertoo alueen historiasta, kulttuurista ja ihmisistä. Yankee Stadiumilla bussista pääsee poistumaan ja katsomaan tätä 27-kertaisen World Series -mestarin, New York Yankeesin, kotipaikkaaan.

Iltakierros: Näe New York, kun se loistaa! Nauti illasta ja keskikaupungin tunnelmasta. Ihaile Chinatownia, Empire State Buildingia, SoHoa, Little Italyä, Manhattan Bridgeä, Brooklyn Bridgeä ja monia muita kohteita! (Ei Hop-On Hop-Off). 

Joulunajan valot -kierros: Joulunalusaikaan iltakierroksesta tulee "joulun valot" -retki, jossa nähdään animoituja ikkunaesityksiä ja kuuluisien tavaratalojen joulukoristeita, jättimäinen joulupuu Rockefeller Centerissä ja muita Manhattanin ainutlaatuisia jouluisia nähtävyyksiä.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, 3-11 -vuotiaille. Alle 3-vuotiaat, jotka tulevat maksavan aikuisen seurassa ja jotka eivät vie omaa penkkiä, matkustavat ilmaiseksi.

 

Aukioloajat

Aukioloajat lippujen noutamiseen Gray Line CitySightseeing New York Visitors Centerissä Ripley's Believe it or Not in aulassa: päivittäin 8.00-20.00.

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Saapumisohjeet

All Around Town / Hop-On Hop-Off

Osoite
234 W 42nd St, New York, NY 10036

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!