Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

9/11 Memorial & museo: opastettu kierros ja ohita jonot

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

9/11 Memorial & museo: opastettu kierros ja ohita jonot

Alkaen 67,50 €

Lähde kanssamme kauniille kierrokselle tunnetuille ja vähemmän tunnetuille vouoden 2001 World Trade Centerin iskujen muistomerkeille. Vieraile Ground Zerolla ja syvennä tietoasi 9/11:stä: siitä, miten se vaikutti kaupunkiin (ja maailmaan!) sekä New Yorkin kaupungin kamppailusta päästä eteenpäin tuon päivän jälkeen.

Kohokohdat

- Tutustu 9/11 muistomerkkiin ja museoon
- Ihaile uutta One World Trade Centeriä
- Vieraile St. Paulin kappelissa ja näe käsintehtyjä muistoesineitä
- Opi iskun taloudellisista vaikutuksista
- Vieraile Eleven Tears Memorial -muistomerkillä
- Tutustu vähemmän tunnettuun Talvipuutarhaan (Winter Garden)
- Ihaile upeita muistoaltaita, jotka on tehty alkuperäisten kaksoistornien paikalle
- Vieraile Palomiesten muistomerkillä ja The Survivor Tree -muistomerkillä
- Ohita jonot 9/11-museoon ja tutustu siihen omatoimisesti
- Pieni ryhmäkoko

Mitä odottaa?

9/11-muistomerkki & -museo
Tällä kierroksella pääset tutustumaan sekä 9/11 Memorial & Museum -kohteisiin että World Trade Centeriä ympäröiviin alueisiin ja maamerkkeihin. Oppaasi vie sinut St. Paulin kappeliin, jonne ihmiset kerääntyivät iskujen jälkeen odottamaan uutisia lähimmäisistään ja jossa on edelleen käsinkirjotettuja muistokirjoituksia ja rukouksia.

Brookfield Placessa (joka tunnettiin aikaisemmin nimellä World Financial Center) opit lisää iskun taloudellisista vaikutuksista ja uudelleenrakentamisen haasteista. Vierailet Eleven Tears Memorialilla, joka on koskettava ja henkilökohtainen muistomerkki 11 kuolleen American Expressin työntekijän muistoksi. Winter Garden on toinen ehdoton kohde Vesey Streetillä. Yksin liikkuessasi se olisi saattanut jäädä näkemättä, mutta paikallisoppaan johdolla et jää mistään paitsi.

Tämän jälkeen kierros jatkaa Ground Zerolle, jossa sijaitsevat upeat 9/11 Memorial -altaat. Kumpikin allas on rakennettu kummankin kaksoistornin paikalle, ja niihin on kaiverrettu iskussa menehtyneiden nimet. Oppaasi johdattaa sinut myös Palomiesten muistomerkille ja Survivor Treelle, jossa kuulet uskomattomia tarinoita rohkeudesta ja menetyksistä.

Kierroksen viimeiseen kohteeseen tutustutaan omatoimisesti. 9/11 Memorial Museum on upeasti kuratoitu ja se sisältää iskun jälkeensä jättämiä esineitä ja sydäntäsärkeviä henkilötarinoita. Olemme todenneet, että tässä paikassa vierailu on paras tehdä itsekseen, koska kokemus voi olla emotionaalinen. Liput olemme tosin hankkineet etukäteen, joten et joudu jonottamaan sisään.

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
Pian varauksen vahvistamisen jälkeen e-lippu lähetetään suoraan sähköpostiisi. Sinun tarvitsee vain printata se ja tuoda se mukanasi kierrokselle.

Mistä kierros alkaa?
Kierros alkaat kirkolta nimeltä St. Peters Church, joka sijaitsee Barclay ja Church Streetien risteyksessä. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen kierroksen alkua. 

Mihin kierros päättyy?
Kierros päättyy 9/11 Memorial -museoon, johon jatkat tutustumista omatoimisesti ilman opastusta. Sisäänkäynti on klo 17.00. 

Miten kauan kierros kestää?
Kierros kestää 2 tuntia ja ajan, minkä käytät 9/11 Memorial -museossa.  

Kuinka kauan vierailu 9/11-museossa kestää?
Keskimääräinen vierailu kestää noin 2 tuntia.

Tärkeää tietoa

- Huomioithan, että 9/11 Memorial -museoon on lentokentän tyyliset turvatarkastukset.
- St. Paulin kappeli on suljettu tiistaisin ja torstaisin remontin takia jatkuen vahvistamattomaan ajankohtaan tulevaisuudessa ja saattaa olla myös suljettuna muina päivinä. Päivinä, joina St. Paulin kappeli on suljettuna, kierrämme rakennuksen ulkopuolella ja kappelin sisällä vierailun sijaan vierailemme ylimääräisissä kohteissa, jotka olivat keskeisiä 9/11-tapahtumissa, mutta joissa kierros ei normaalisti käy.

Lippukategoriat

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 4-12-vuotiaille lapsille. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät kierrokselle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Aukioloajat

Tammi-helmikuussa ma, ke, pe ja la klo 15.00 Maaliskuussa ma, ke, pe, la ja su klo 15.00 Huhti-joulukuussa päivittäin klo 15.00

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Kesto: 2 tunti

Saapumisohjeet

9/11 Memorial & museo: opastettu kierros ja ohita jonot

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!