Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

NYCin pimeä puoli NYPD-oppaan seurassa

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Stories from the Dark Side w. NYPD Guide

Alkaen 57,80 €

Viihdy 3 tunnin kävelykierrokselle eläkkeelle jääneen NYPD-poliisikonstaapelin tai -etsivän seurassa. Kuulet shokeeraavan totuuden New Yorkin järjestäytyneen rikollisuuden verkostoista, valkokaulusmiljonääreistä ja nykypäivän skandaaleista. Yhdessä vierailette aluiella Lower East Side, Wall Street ja Little Italy; nämä alueet tunnetaan myös New Yorkin karmeiden rikollisten ansiosta, kuten Captain Kidd ja Boss Tweed sekä John Gotti, Leona Helmsley, ja "the real Wolves of Wall Street".

Kohokohdat

- Osallistu kierrokselle eläköityneen NYPD-poliisikonstaapelin tai -etsivän seurassa
- Opi New Yorkin rikollisjengien myskyisästä historiasta
- Näe Lower East Side, Wall Street, & Little Italy
- Kuule New Yorkin rikollisuuden "crime line"
- Opi lisää jengeistä, skandaaleista ja mafiasta
- Taattu pieni ryhmäkoko max. 15 henkeä

Mitä odottaa?

Tutustu New Yorkin pimeään puoleen
Kierros alkaa Lower Manhattanilta, jossa kuulet miten New Yorkin poliittisen vehkeilyn ja korruption historia juontaa juurensa satojen vuosien päähän. Wall Streetillä kuulet myös tarinoita rahasta ja vallasta - oli kyseessä sitten Yhdysvaltojen hallituksen kaatamisyritykset tai murhan peittely.

Palkkataso ja elämänlaatu laskee siirtyessänne kohti Lower East Sidea. Täällä näet pahamaineiset vuokratalot, joissa maahanmuuttajaperheet asuivat ahtaasti. Five Points oli erityisen pahamaineinen paikka; niin pahamaineinen, että 1800-luvulla Charles Dickens halusi katsastaa sen itse ollessaan epäuskoinen sen mainetta kohta (mutta juuri niin kammotava se oli, kuten kuulet oppaaltasi). Kuulet, kuinka todenmukainen elokuva Gangs of New York oli ja asuivatko irlantilaiset jengit todellakin maanalaisissa käytävissä tällä alueella.

Irlantilaiset jengit eivät tietenkään olleet ainoita, jotka ovat terrorisoineet New Yorkin katuja viimeisten vuosisatojen ajan. Kierrellessänne Chinatownissa kuulet lisää 1970-1980-lukujen väkivaltaisista jengisodista ja kamppailusta alueen herruudesta. Little Italylla on ollut myös näppinsä pelissä New Yorkin rikollisuudessa, pahamaineisten mafiaperheiden toimiessa kahviloistaan ja ravintoloistaan käsin 1900-luvun ajan. Mutta oliko aika yhtä dramaattista kuin The Sopranos on meille esittänyt? NYPD-oppaasi jakaa sinulle tästäkin sisäpiiriläisen näkemyksen.

New York Cityn rikolliskierrokset eivät voisi olla enää autenttisempia kuin NYPD-poliisikonstaapelien ja -etsivien seurassa. He ovat käyttäneet työuransa rikollisten jahtaamiseen näillä kulmilla, joten historiallisten skandaalien lisäksi oppaasi jakaa sinulle henkilökohtaisia anekdootteja. Kierros on varmasti henkilökohtainen!

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-liput, jotka tulostetaan ja otetaan mukaan kierrokselle.

Mistä kierros alkaa?
Kierros alkaa Fraunces Tavernan, Pearl St, edestä. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen kierroksen alkua.  

Mihin kierros päättyy?
Kierros päättyy Umberto's Clam Houselle (Mulberry St.). 

Miten kauan kierros kestää?
Kierros kestää 3 tuntia. 

Lippukategoriat

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 4-12-vuotiaille lapsille. Alle 4-vuotiaat pääsevät kierrokselle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Sopiiko tämä minulle?

Huomiothan kuitenkin, että tämä kierros ei välttämättä sovellu pienille lapsille, sillä aiheet sisältävät graafisia ja voimakkaita, järkyttäviäkin, elementtejä.

Aukioloajat

Kierros järjestetään ti, pe ja la klo 10.30.

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Live-opastus

Kesto: 3 tunti

Saapumisohjeet

NYCin pimeä puoli NYPD-oppaan seurassa

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!