Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja New Yorkin elämyksiin

Tervetuloa sivustolle newyorkliput.fi, joka tarjoaa valikoiman lippuja nähtävyyksiin, tapahtumiin ja kierroksille New Yorkissa. Meiltä ostat helposti, nopeasti ja turvallisesti liput helikopterilennolle Manhattanin ylle, Vapaudenpatsaalle, Ellis Islandiin tai Empire State Buildingiin. Voit myös nauttia gospelista Harlemissa, nähdä suosikkielokuvasi tapahtumapaikat New Yorkissa, kokea Sinkkuelämää-naisten New Yorkin tai miltä kuulostaisi risteily pitkin Hudson-jokea?

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Tapahtumapaikan tiedot

New Yorkin TV- ja elokuvatapahtumapaikat

New Yorkin TV- ja elokuvatapahtumapaikat

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

New Yorkin TV- ja elokuvatapahtumapaikat

4.3 (3)
Alkaen € 50.9
Näe kaikki parhaimmat TV:n ja elokuvien ulkokuvauspaikat New Yorkissa! Suosikkipaikkasi New Yorkissa TV:stä ja elokuvista yhdellä kiertokäynnillä!

New York TV and Movie Sites (New Yorkin TV- ja elokuvatapahtumapaikat) vie sinut kaikkiin suurenmoisiin paikkoihin bussilla niin suuresta elokuvasta, kuin televisiostakin. Näe itse huoneistorakennus, jossa kaikkein kuuluisimmat "Frendit " asuivat, näe viemäriaukon kansi elokuvasta Lumottu , tunne olevasi osa perhettä Cosby-show’ssa , iske kiinni siivuun pizzapaikassa Miehet mustissa II :sta ja kenelle aiot soittaa, kun vierailemme Haamujengien paloasemalla?

Mutta saat myös sisäpiiriläisen neuvoja siitä, kuinka saada lippuja suurimpiin TV-esityksiin ja saada selville missä tähdet Seinfeildistä, Will & Gracesta, Rumasta Bettystä, Gossip Girlistä, Hulluna sinuun, Sinkkuelämästä, Saturday Night Livestä ja monista muista elävät ja työskentelevät!

Seuraa filmauksen aikajanaa NYC:ssä klassikoista tämän päivän menestyselokuviin. Paikallinen näyttelijä johtaa kiertokäyntiä, joten ole valmis laulamaan suosikki-TV-showsi teemalaulut!

Lähtee: Päivittäin kello 10:00 Ellen's Stardust Dineriltä (1650 Broadway 51st Streetin kulma). Etsi kiertokäynnin opasta, jolla on sininen sateenvarjo

Lapset: 6-12-vuotiaat

Kesto: Noin 2,5 tuntia

Tärkeää:
- Liput lähetetään sähköpostiosoitteeseesi välittömästi sen jälkeen, kun olet saanut varauksesi valmiiksi ja maksusi on hyväksytty
- Lähtö Ellen's Stardust Dineriltä (1650 Broadway 51st Streetin kulma). Etsi kiertokäynnin opasta, jolla on sininen sateenvarjo)
- VIP -lippuihin sisältyy bussiin astuminen ennen muita, taattu istumapaikka 4 ensimmäisellä rivillä kierto-oppaan ollessa lähellä.
- Ole paikalla 15 min. ennen lähtöä!
- Liput ovat voimassa vain valittuna päivämääränä!
- Lapsia ovat 6–9-vuotiaat. Yli 10-vuotiaita ja sitä vanhempia lapsia pidetään aikuisina
*Please note: this tour is currently being updated and locations are subject to change.

Aukioloajat

Päivittäinen lähtö kello 10:00. Ole paikalla 15 min. ennen lähtöä.

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Live-opastus

Kesto: 4 tuntia 10 minuuttia

Saapumisohjeet

New Yorkin TV- ja elokuvatapahtumapaikat

Osoite
51st Street & Broadway New York

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!