Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Tapahtumapaikan tiedot

New Yorkin TV- ja elokuvatapahtumapaikat

New Yorkin TV- ja elokuvatapahtumapaikat

New Yorkin TV- ja elokuvatapahtumapaikat

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

New Yorkin TV- ja elokuvatapahtumapaikat

4.3 (3)
Alkaen 49,90 €
Näe kaikki parhaimmat TV:n ja elokuvien ulkokuvauspaikat New Yorkissa! Suosikkipaikkasi New Yorkissa TV:stä ja elokuvista yhdellä kiertokäynnillä!

New York TV and Movie Sites (New Yorkin TV- ja elokuvatapahtumapaikat) vie sinut kaikkiin suurenmoisiin paikkoihin bussilla niin suuresta elokuvasta, kuin televisiostakin. Näe itse huoneistorakennus, jossa kaikkein kuuluisimmat "Frendit " asuivat, näe viemäriaukon kansi elokuvasta Lumottu , tunne olevasi osa perhettä Cosby-show’ssa , iske kiinni siivuun pizzapaikassa Miehet mustissa II :sta ja kenelle aiot soittaa, kun vierailemme Haamujengien paloasemalla?

Mutta saat myös sisäpiiriläisen neuvoja siitä, kuinka saada lippuja suurimpiin TV-esityksiin ja saada selville missä tähdet Seinfeildistä, Will & Gracesta, Rumasta Bettystä, Gossip Girlistä, Hulluna sinuun, Sinkkuelämästä, Saturday Night Livestä ja monista muista elävät ja työskentelevät!

Seuraa filmauksen aikajanaa NYC:ssä klassikoista tämän päivän menestyselokuviin. Paikallinen näyttelijä johtaa kiertokäyntiä, joten ole valmis laulamaan suosikki-TV-showsi teemalaulut!

Lähtee: Päivittäin kello 10:00 Ellen's Stardust Dineriltä (1650 Broadway 51st Streetin kulma). Etsi kiertokäynnin opasta, jolla on sininen sateenvarjo

Lapset: 6-12-vuotiaat

Kesto: Noin 2,5 tuntia

Tärkeää:
- Liput lähetetään sähköpostiosoitteeseesi välittömästi sen jälkeen, kun olet saanut varauksesi valmiiksi ja maksusi on hyväksytty
- Lähtö Ellen's Stardust Dineriltä (1650 Broadway 51st Streetin kulma). Etsi kiertokäynnin opasta, jolla on sininen sateenvarjo)
- VIP -lippuihin sisältyy bussiin astuminen ennen muita, taattu istumapaikka 4 ensimmäisellä rivillä kierto-oppaan ollessa lähellä.
- Ole paikalla 15 min. ennen lähtöä!
- Liput ovat voimassa vain valittuna päivämääränä!
- Lapsia ovat 6–9-vuotiaat. Yli 10-vuotiaita ja sitä vanhempia lapsia pidetään aikuisina
*Please note: this tour is currently being updated and locations are subject to change.

Aukioloajat

Päivittäinen lähtö kello 10:00. Ole paikalla 15 min. ennen lähtöä.

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Live-opastus

Kesto: 4 tunti 10 minuuttia

Saapumisohjeet

New Yorkin TV- ja elokuvatapahtumapaikat

Osoite
51st Street & Broadway New York

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!