Bronxin kierrokset

Koe Bronx – yksi New Yorkin kuumimmista kaupunginosista. Tutustu alueen kiehtovaan historiaan maahanmuuttajayhteisöjen näkökulmasta; Bronxin pahamaineisiin aikoihin, sen kulttuuriseen ja sosiaaliseen uudelleen kukoistukseen aina tämän päivän Bronxiin saakka.

Bronxin kierrokset
 
Bronxin renessanssikävelyretki

Bronxin renessanssikävelyretki

Tule mukaamme tälle hauskalle ja mielenkiintoiselle retkelle Etelä-Bronxiin, joka tunnetaan taiteestaan, kulttuuristaan ja eloisasta historiastaan. Et ole oikeasti kokenut New York Cityä, jos et ole kokenut Bronxia. Varaa paikkasi retkelle Bronxiin täältä!

Alkaen € 32.60
Bronxin Little Italy- kierros

Bronxin Little Italy- kierros

Bronxin Little Italy -kierroksella tutustutaan tähän Belmont Avenuen ja Arthur Avenuen väliseen mielenkiintoiseen alueeseen. Alue tunnetaan uskomattomasta ruokakulttuuristaan. Opi lisää alueen siirtolaishistoriasta ja herkuttele kulinaarisilla nautinnoilla Bronxin Little Italyssa eli Pikku Italiassa. Varaa täältä!

Alkaen € 32.60
Hip hopin syntypaikka -retki

Hip hopin syntypaikka -retki

Aja läpi Harlemin ja matkusta läpi "Boogie Downin" Bronxissa, missä pääsee näkemään hip hopin historian tärkeimpiä paikkoja. Näet salaisia tappelupaikkoja, historiallisia klubeja ja joidenkin kuuluisimpien musiikkivideoiden ja elokuvien kuvauspaikkoja. Varaa paikkasi hip hop -kierrokselle täältä!

Alkaen € 69.70
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin