Vapaudenpatsaan, Ellis Islandin & 9/11-muistomerkin kierros

Vapaudenpatsaan, Ellis Islandin & 9/11-muistomerkin kierros

Hinta/henkilö alkaen € 109.40

Valitse pakettikierroksemme ja näe kaksi NYCin huippunähtävyyttä yhdessä tapahtumarikkaassa päivässä. Jätä yksityiskohdat meidän hoidettavaksemme: huolehdimme lauttalipuista Liberty Islandille, spesiaalisisäänpääsystä Vapaudenpatsaalle je etukäteislipuista 9/11 Museoon. 

Kohokohdat:
- Koe Lower Manhattan perusteellisella opastetulla kierroksella
- Osallistu kahdelle kierrokselle ja säästä
- Vieraile Vapaudenpatsaalla Liberty Islandilla
- Spesiaalipääsy myös patsaan jalustalle*, josta näet patsaan paremmin
- Ellis Island Immigration Centerin opastettu kierros
- Koe henkilökohtaisemmin 9/11
- Paikallisen opastama kierros Ground Zerolla
- Tutustu omatoimisesti 9/11 Museoon
- Ryhmäkoko max. 20 henkeä

Koe Lower Manhattanin parhaat puolet
Vieraile New Yorkin kahdella suosituimmalla nähtävyydellä: Vapaudenpatsaalla ja 9/11-muistomerkillä. 

Kierros alkaa aikaisin Battery Parkista. Priority-lipuilla pääset ensimmäisten joukossa yhteen ensimmäisistä lautoista Liberty Islandille. Saapuessani satamaan, oppaamme vie sinut saaren kierrokselle ja Vapaudenpatsaalle. Opastetun kierroksen aikana saat myös erikoispääsyn patsaan jalustalle, joten näet patsaan lähietäisyydeltä, toisin kuin peruslipun ostaneet turistit. 
Seuraavaksi noustaan jälleen lauttaan, joka vie lähellä sijaitsevalle Ellis Islandille. Oppaasi vie sinut läpi upean Ellis Island Museumin, ja hän vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiisi. Tänne päättyy kierroksesi ensimmäinen osa. Aikaa seuraavan Lower Manhattan -retken osan alkuun on  2-2,5 tuntia, joten sinulla on tässä välissä runsaasti vapaa-aikaa.
Nouse lauttaan, joka kuljettaa sinut takaisin Battery Parkiin (sis. hintaan). Voit nauttia lounasta matkallasi iltapäivän kierroksen tapaamispaikalle, josta alkaa perusteellinen 9/11-kierros.

Kierroksia ohjaa asiantunteva paikallinen opas, joka kertoo jännittäviä tarinoita ja yksityiskohtia nähtävyyksistä, joita et lue opastauluista tai kuule audio-opastuksissa.

Aloitamme kierroksen St. Paulin kappelilta, emmekä siis 9/11-muistomerkiltä. Tänne ihmiset kerääntyivät iskujen jälkeen odottamaan uutisia lähimmäisistään, rukoilemaan, suremaan ja toistensa tueksi. Täällä seinät ovat edelleen täynnä käsinkirjotettuja muistokirjoituksia, jotka muistuttavat siellä kävijöitä, ettei 9/11 ei ollut ainoastaan valtava globaali ja poliittinen vaan myös järkyttävä henkilökohtainen tragedia tuhansille New Yorkilaisille.

Kierroksen viimeinen kohde, the 9/11 Memorial Museum, on upeasti kuratoitu ja se sisältää iskun jälkeensä jättämiä esineitä ja sydäntäsärkeviä henkilötarinoita. Olemme todenneet, että tässä paikassa vierailu on paras tehdä itsekseen, koska kokemus voi olla emotionaalinen. Tarjoamme toki lahjan lähtiessäsi. Liput olemme hankkineet etukäteen, joten et joudu myöskään jonottamaan sisään.

Miten saan lippuni?
Pian varauksen vahvistamisen jälkeen e-lippu lähetetään suoraan sähköpostiisi. Sinun tarvitsee vain printata se ja tuoda se mukanasi kierrokselle. 

Mistä kierros alkaa?
Kierros alkaat Pier A Harbor Houselta Battery Parkissa. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen kierroksen alkua. 

Mihin kierros päättyy?
Kierros päättyy 9/11 Memorial Museumille. 

Miten kauan kierros kestää?
Kierros kestää noin 8,5 tuntia.  

Onko kierrokselle pukeutumiskoodia?
9/11 Memorial Museumiin ei ole virallista pukeutumisohjetta, mutta pukeuduthan paikan henkeä kunnioittaen. 

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on 4-12-vuotiaille lapsille. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät kierrokselle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- *Huomioithan, että Vapaudenpatsaan jalustalle menoon sisältyy 215 portaan nousu, eikä paikkaan ole mahdollista nousta hissillä. Huomioithan myös, että kierros ei sisällä pääsyä Vapaudenpatsaan kruunuun, sillä se on Vapauden patsasta hallinnoivan tahon puolesta kielletty turvallisuussyistä.

 

Varaa liput

Valitse päivämäärä
Vapaudenpatsaan, Ellis Islandin & 9/11-muistomerkin kierros Tietoja

Vapaudenpatsaan, Ellis Islandin & 9/11-muistomerkin kierros
Tapaa oppaasi Battery Parkissa: Pier A Harbor Housen pääsisäänkäynti, 22 Battery Place. Tapaamispaikka sijaitsee oikealla puolella Vapaudenpatsaan lautalta ja Castle Clintonilta.

Tietoja

Vapaudenpatsaan, Ellis Islandin & 9/11-muistomerkin kierros
Kierros alkaa päivittäin klo 9.00.

Saapumisohjeet

Saapumisohjeet
Lähin metroasema on Bowling Green.

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin