Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja New Yorkin elämyksiin

Tervetuloa sivustolle newyorkliput.fi, joka tarjoaa valikoiman lippuja nähtävyyksiin, tapahtumiin ja kierroksille New Yorkissa. Meiltä ostat helposti, nopeasti ja turvallisesti liput helikopterilennolle Manhattanin ylle, Vapaudenpatsaalle, Ellis Islandiin tai Empire State Buildingiin. Voit myös nauttia gospelista Harlemissa, nähdä suosikkielokuvasi tapahtumapaikat New Yorkissa, kokea Sinkkuelämää-naisten New Yorkin tai miltä kuulostaisi risteily pitkin Hudson-jokea?

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Tapahtumapaikan tiedot

9/11 Memorial & museo: ohita jonot -lippu

9/11 Memorial & museo: ohita jonot -lippu

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

9/11 Memorial & museo: ohita jonot -lippu

4.7 (34)
Alkaen 27,30 €

Käy suositussa 9/11 Memorial -museossa New Yorkissa. Etukäteen ostetuilla lipuilla saat itsellesi tarkan sisäänpääsyajan, joten sinun ei tarvitse jonottaa tuntikausia!

Kohokohdat

- Ohita jonot 9/11 -museoon
- Ihaile kahta heijastavaa allasta, jotka on tehty alkuperäisten kaksoistornien paikalle
- Näe esineitä, jotka liittyvät 9/11 -tapahtumiin
- Tutustu interaktiiviseen aikajanaan

Mitä odottaa?

Tarina menetyksestä ja toipumisesta
9/11 -museo dokumentoi syyskuun yhdennentoista tapahtumien vaikutukset ja tarkastelee 9/11 -päivän merkitystä.

Muistomerkki kunnioittaa niitä lähes 3000 ihmistä, jotka menehtyivät terrori-iskuissa syyskuun 11. päivänä vuonna 2001 World Trade Centerillä, Shanksvillessa Pennsylvaniassa ja Pentagonissa. Lisäksi se on tehty kuuden World Trade Centerin pommituksissa vuonna 1993 kuolleen muistolle.

Museossa on esillä esineitä, jotka liittyvät 9/11 -päivään ja lisäksi vierailijat voivat tutustua intiimeihin tarinoihin menetyksestä, myötätunnosta ja toipumisesta. Niiden avulla voi tuntea kuinka 9/11 vaikutti maailmanlaajuisesti ja kuinka tapahtuman merkitys ei laannu.

Museossa on nähtävillä myös internet-pohjaisia interaktiivisia aikajanoja, jotka liittävät yhteen vuoden 1993 ja 2001 tapahtumat ja kertovat 9/11 -iskun jälkeisestä yhdeksän kuukauden toipumisajasta. Aikajanalla käytetään valokuvia, ääntä ja videota kuin myös ihmisten henkilökohtaisia tulkintoja tapahtumista.

Miten toimin?

Kun olet ostamassa lippuja, valitset ajan, joka sopii sinulle parhaiten. Voit valita ajan puolen tunnin tarkkuudella. Olethan paikalla 30 minuuttia ennen sisäänpääsyaikaasi.

Kuinka saan liput?
Koska liput ovat henkilökohtaisia ja niihin tulee käyttäjän nimi, varausnumero ja sisäänpääsyaika, saattaa mennä jopa 48 tuntia, että e-lippu tulee sähköpostiisi. Tämän jälkeen tulostat lipun ja otat sen mukaasi 9/11 -museoon.

Missä 9/11 -museo ja muistomerkki sijaitsee?
Muistomerkki ja museo sijaitsevat World Trade Centerin paikalla ala-Manhattanilla. Kävijät pääsevät rakennukseen Liberty Streetin ja Greenwich Streetin, Liberty Streetin ja West Streetin tai West Streetin ja Fulton Streetin risteyksestä.

Kuinka kauan museoon tulisi varata?
Keskimäärin käynti kestää noin 2 tuntia.

Tärkeää tietoa

Please note that everyone has to go through the security line in order to enter The 9/11 Memorial Museum.

Lippukategoriat

Aikuinen (13+)
Lapsi (7-12)
Sylilapsi (0-6): ilmainen sisäänpääsy

Sopiiko tämä minulle?

Sopiiko museo pienille lapsille?
Museon historiallinen näyttely ei välttämättä sovi alle 10-vuotiaille.

Muistathan, että museo on paikka, jossa muistellaan ja kunnioitetaan menehtyneitä, joten vierailijoiden tulee käyttäytyä sen mukaisesti.

Aukioloajat

Avoinna päivittäin su-to 9.00-20.00, viimeinen sisäänpääsyaika 18.00. Pe-la avoinna 9.00-21.00, viimeinen sisäänpääsyaika 19.00. Kun olet varaamassa lippuja, valitset ajankohdan, joka sopii sinulle parhaiten. Lippuun merkitään valitsemasi tarkka vierailuaika.

Suosituimpia tuotteitamme

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Saapumisohjeet

9/11 Memorial & museo: ohita jonot -lippu

Osoite
Greenwich St & Liberty St New York, NY 10006

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!