Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja New Yorkin elämyksiin

Tervetuloa sivustolle newyorkliput.fi, joka tarjoaa valikoiman lippuja nähtävyyksiin, tapahtumiin ja kierroksille New Yorkissa. Meiltä ostat helposti, nopeasti ja turvallisesti liput helikopterilennolle Manhattanin ylle, Vapaudenpatsaalle, Ellis Islandiin tai Empire State Buildingiin. Voit myös nauttia gospelista Harlemissa, nähdä suosikkielokuvasi tapahtumapaikat New Yorkissa, kokea Sinkkuelämää-naisten New Yorkin tai miltä kuulostaisi risteily pitkin Hudson-jokea?

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Guggenheim-museo: ohita jonot

4.0 (2)
Alkaen 23,00 €

Guggenheim-museo on New Yorkin ykkösluokan galleria, joka on tunnettu maailmanluokan modernin taiteen kokoelmastaan. Osta sisäänpääsyliput etukäteen ja ohita jonot tähän suosittuun museoon.

Kohokohdat

- Ohita jonot kuuluisaan Guggenheim-museoon
- Uppoudu moderniin taiteeseen tässä hienossa palatsissa
- Ihaile maailmanluokan kokoelmaa keskeisiltä kansainvälisiltä taiteilijoilta
- Itse rakennuskin on upea taideteos
- Näe töitä mm. taiteilijoilta Cézanne, Picasso, Kandinsky, Monet

Mitä odottaa?

The Guggenheim Museum
Solomon R. Guggenheim -museo ('The Guggenheim') tuskin esittelyjä kaipaa. Frank Lloyd Wrightin futuristinen mehiläispesää jäljittelevä rakennus on arkkitehtuurinen maamerkki, joka pitää sisällään maailmankuulun modernin taiteen kokoelman, joka juhlistaa 1900-lukua ja myöhempää aikaa.The Guggenheim Museum avattiin yleisölle vuonna 1959 ja se on muuttanut modernin taiteen maailman. Sen design on edelleen yhtä moderni kuin se oli 1950-luvulla: spiraalimaiset rampit kohoavat upeaan lasikupoliin asti.

Usein täydentyvät näyttelyt esittelevät kiinnostavimpien uusien taiteilijoiden ja kulttuurialan jättiläisten töitä. Kokemus on hyvin ajankohtainen, ja sitä täydentävät ilmaiset opastetut kierrokset, ladattavat audio-opastukset ja interaktiiviset augmentoidun todellisuuden mobiilisovellukset. Todellinen taiteen ja arkkitehtuurin ystävien must-see (sopinee myös heille, ketkä haluavat imitoida Men in Black -elokuvan alun kohtausta).

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen e-lippu lähetetään suoraan sähköpostiisi. Mobiililippu hyväksytään.

Tärkeää tietoa

- Reput, matkalaukut ja sateenvarjot tulee jättää säilytykseet. Yli 40x40cm kokoisia matkalaukkuja ei sallita eikä niitä voida jättää säilytykseen.
- Näyttelyiden vaihtumisesta johtuen osa gallerioista saattaa olla suljettuna ja samoin spiraalirakennelmat saattavat olla suljettuna samasta syystä.
- Art in the Round -yleisökierrokset pidetään hyvin asiantuntevien Guggenheim-kouluttajien toimesta klo 14.00 museon ollessa avoinna. Kierrokset ovat ilmaisia eikä niille tarvitse ilmoittautua.

Lippukategoriat

Aikuinen (12+)
Lapsi (0-11): ilmainen sisäänpääsy

Aukioloajat

Päivittäin klo 10.00-17.30; tiistaisin klo 20.00 saakka.
Varaa nyt

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu saatavissa

Säästä aikaa – ohita jonot

Mitä sisältyy hintaan?

- Ohita jonot -sisäänpääsy Guggenheim-museoon
- Pääsy pysyvän kokoelman näyttelyyn
- Pääsy vaihtuviin näyttelyihin (mikäli saatavilla)

Saapumisohjeet

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!