New Yorkin nähtävyydet

Vierailullasi New Yorkissa et saa missata Ison omenan kuuluisimpia nähtävyyksiä kuten Top of Rock at Rockefeller Center, Empire State Building, MoMa, Madame Tussauds ja Metropolitan Museum of Art. New York on täynnä mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten kuuluisat. Varaa lippusi täältä, ohitat jonot ja voit myös säästää rahaa!

New Yorkin nähtävyydet
 
One World Observatory

One World Observatory

5.0
(2)

One World Observatory on läntisen pallonpuoliskon korkein observatorio. Pääset ylös alle 60:ssa sekunnissa! Ylhäältä avautuu huikeat näkymät horisonttiin. Varaa liput etukäteen, niin pääset ohittamaan lippujonot!

Alkaen € 29.60
FreeStyle Pass New York

FreeStyle Pass New York

Varaa etukäteen meidän suositti FreeStyle New York Package -lippu ja valmistaudu tutkailemaan New Yorkia! Pakettiin kuuluu 72 tunnin All Loops Hop-On Hop-Off -bussipassi sekä kolme valinnaista kohdetta, esimerkiksi Vapaudenpatsas, MoMa & Empire State Building. Säästä 10% ostamalla liput verkosta!

Alkaen € 124.90
Top of the Rock Observation Deck

Top of the Rock Observation Deck

3.0
(1)

Ohita lippujonot Top of The Rock näköalatasanteelle ja nauti uskomattomasta näköalasta yli New Yorkin. Täällä on pakko käydä New Yorkin matkalla. Etukäteen ostetuilla lipuilla säästät aikaa ja ohitat lippukassan jonot!

Alkaen € 27.80
9/11 Memorial -museo

9/11 Memorial -museo

9/11 Memorial -museo on yksi New Yorkin suosituimmista kohteista. Etukäteen ostetuilla lipuilla saat tarkan sisäänpääsyajan ja vältät tuntien jonottamisen!

Alkaen € 22.20
Empire State Building

Empire State Building

4.0
(3)

Oletko koskaan nähnyt New Yorkia ylhäältä katsottuna? Tämä on tilaisuutesi. Ohita lippukassan jonot ja ihaile kaupunkia, joka ei nuku koskaan. 86. kerroksesta aukeaa näkymät, jotka hakevat vertaistaan.

Alkaen € 33.30
Ripley’s Believe It or Not! Times Square

Ripley’s Believe It or Not! Times Square

Varaa liput New Yorkin Ripley’s Believe It or Not! näyttelyyn ja koe hullunkurinen maailma. Joko uskot mitä näet tai kuulet tai et. Osta liput Ripleyn Believe It or Not! näyttelyyn täältä!

Alkaen € 27.80
Museum of Modern Art (MoMA)

Museum of Modern Art (MoMA)

Käy modernin taiteen museo MoMassa, joka on näyttävä koti maailman mahtavimmille modernin ja nykytaiteen teoksille. Ihaile Van Goghin, Picasson, Pollockin ja monien muiden taideteoksia. Varaa liput netistä niin säästät aikaa sisäänpääsyssä!

Alkaen € 22.70
The Metropolitan Museum of Art

The Metropolitan Museum of Art

The Metropolitan Museum of Art on yksi maailman suurimmista ja hienoimmista taidemuseoista. Museon kokoelmaan kuuluu yli kaksi miljoonaa teosta, joten museo kuuluu New Yorkin must see-kohteisiin. Valitse joko yhden tai kolmen päivän lippu. Osta lippusi täältä!

Alkaen € 23.20
Madame Tussauds New York

Madame Tussauds New York

Ohita maailmankuulun New Yorkin Madame Tussaudsin lippujonot ja varaa liput etukäteen! Käy suositussa museossa, näe yli 200 vahahahmoa ja katso 4D-elokuva uudessa Marvelin SuperHeroes 4D -elokuvateatterissa.

Alkaen € 28.70
Eat and Play Card

Eat and Play Card

Eat and Play Card on New Yorkin ainoa alennuskortti turisteille, jolla saa alennusta lähes kaikesta, illallisista nähtävyyksiin ja shoppailupaikoista show-paikkoihin. Yksi kortti riittää neljälle hengelle ja se kattaa 100 suosittua paikkaa Manhattanilla! Hanki oma Eat and Play Cardisi tänään!

Alkaen € 22.20
New York Pass

New York Pass

New York Passilla säästät rahaa ja aikaa tutustuessasi New Yorkin nähtävyyksiin. New York Passilla saat ilmaisen sisäänpääsyn yli 80 kohteeseen ja ohitat jonot moniin suosituimpiin paikkoihin New Yorkissa. Osta New York Passisi etukäteen ja aloita matkavalmistelut heti!

Alkaen € 100.90
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin