Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Tapahtumapaikan tiedot

Shop, Hop & Top -paketti 96 tuntia

Shop, Hop & Top -paketti 96 tuntia

Shop, Hop & Top -paketti 96 tuntia

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Shop, Hop & Top -paketti 96 tuntia

4.0 (1)

Shop, Hop & Top -paketin avulla pääset näkemään Manhattanin parhaat palat Hop-On Hop-Off -bussien kyydissä. Busseilla on yli 30 pysäkkiä ja yhdeltä reitiltä toiselle siirtyminen on helppoa. Voit käyttää myös Hop-On Hop-Off -lauttoja ja ihailla New Yorkia vesiltä käsin. Pakettiin sisältyy liput Top of the Rockin näkäalatasanteelle tai Empire State Buildingin observatorioon, retki Woodbury Common Premium Outletsiin ja sisäänpääsy New York Historical Societyyn!

Kohokohdat:
- 96 tunnin Hop-On Hop-Off -kaksikerrosbussin liput
- Nähtävyyksien katselu Hop-On Hop-Off -lautalta
- Live-selostus ja audio-opastus 11 kielellä busseissa ja lautoilla
- Lippu Top of the Rockin näköalatasanteelle tai Empire State Buildingin observatorioon
- Lippu Woodbury Common Premium Outletsiin
- Lippu New York Historical Societyyn tai Museum of the City of New Yorkiin

Klikkaa TÄÄLTÄ reittikarttaan!

Shop, Hop & Top ympäri New Yorkia
Hyppää yhteen monista Hop-On Hop-Off -busseista ja nauti mielenkiintoisista ajeluista. Busseissa voit kuunnella englanninkielistä opasta tai audio-opastusta englanniksi, ranskaksi, espanjaksi, saksaksi, italiaksi, portugaliksi, mandariinikiinaksi, venäjäksi, japaniksi, koreaksi tai heprean kielellä.

CitySightseeing New York Hop-On Hop-Off -lautalla voit nauttia hauskasta ja rennosta tavasta katsella Manhattanin nähtävyyksiä vesiltä käsin! Opas kertoo New Yorkista samalla kun lautta liikkuu pysäkiltä toiselle.

Pakettiin kuuluu myös lippu Top of the Rockin näköalatasanteelle tai Empire State Buildingin observatorioon. Saat lisäksi matkalipun Woodbury Common Premium Outletsiin, jossa voi tehdä ostoksia sydämensä kyllyydestä!

Kaiken tämän päälle tulee vielä pääsylippu New York Historical Societyyn, joka on yksi Yhdysvaltojen parhaista kulttuuri-instituutioista ja se on pyhitetty tutkimuksen suojelemiseen, historian esittämiseen ja taidenäyttelyihin. Tämä vuonna 1804 perustettu paikka on New York Cityn vanhin museo. Vaihtoehtoisesti pakettiin sisältyy lippu Museum of the city New Yorkiin, joka juhlistaa kaupungin kulttuuridiversiteettiä ja evoluutiota.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-liput, jotka tulostetaan ja otetaan mukaan Gray Line CitySightseeing New York Visitor Centeriin, joka sijaitsee Madame Tussaudsin aulassa. Siellä e-liput vaihdetaan varsinaisiin lippuihin.

Hop-On Hop-Off -bussiliput ovat voimassa 96 tuntia lippujen antamisesta lähtien. Liput Top of the Rockiin tai Empire State Buildingiin, Woodbury Common Premium Outletsiin, the New York Historical Societyyn tai Museum of the City of New Yorkiin ja City Sightseeing Hopn-On Hop-Off -lauttaan ovat voimassa lippuun merkityn ajan.

Mitä voin nähdä Hop-On Hop-Off -busseista?

Downtown-kierros: Pysäkkeihin sisältyy Empire State Building, Greenwich Village, SoHo, Little Italy, Chinatown, World Trade Centerin alue, Battery Park (lähtöpaikka Vapaudenpatsaan/Ellis Islandin lautalle), South Street Seaport, Times Square, Rockefeller Plaza, Radio City, Yhdistyneet Kansakunnat, Fifth Avenue ja paljon muuta.

Uptown Treasures & Harlem -kierros: Pysäkkeihin sisältyy Central Park, Lincoln Center, Theater District, Fifth Avenue, American Museum of Natural History, Cathedral of St. John the Divine, Apollo Theatre ja Harlemin alueita, Metropolitan Museum of Art, Guggenheim ja muita kuuluisia kulttuurinähtävyyksiä.

Brooklyn-kierros: Pysäkkeihin sisältyy Brooklyn Promenade/ Cadman Plaza, Atlantic Avenue, Barclays Center, Brooklyn Museum of Art and Botanic Garden, Brooklyn Public Library, Fort Greene Park ja Brooklyn Academy of Music. Näet myös Old Fulton Landingin, Grand Army Plazan, Brooklyn Bridgen ja Manhattanin siluettia. 

Bronx-kierros: The Bronx – hip hopin syntymäpaikka, steppi ja breakdance, Grand Concoursen kotipaikka (1909) esikuvanaan Pariisin Champs-Elysees ja Yankee Stadium. Kierros alkaa Grant’s Tombilta. Matkalla Bronxiin nähdään lisää Harlemia ja ylä-Manhattania. Opas kertoo alueen historiasta, kulttuurista ja ihmisistä. Yankee Stadiumilla bussista pääsee poistumaan ja katsomaan tätä 27-kertaisen World Series -mestarin, New York Yankeesin, kotipaikkaa.

Iltakierros: Näe New York, kun se loistaa! Nauti illasta ja keskikaupungin tunnelmasta. Ihaile Chinatownia, Empire State Buildingia, SoHoa, Little Italyä, Manhattan Bridgeä, Brooklyn Bridgeä ja monia muita kohteita! (Ei Hop-On Hop-Off). 

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, 3-11 -vuotiaille. Alle 3-vuotiaat, jotka tulevat maksavan aikuisen seurassa ja jotka eivät vie omaa penkkiä, matkustavat ilmaiseksi.

 

Lippukategoriat

Adult 12+
Child 3-11
Infant 0-2 (free)

Aukioloajat

Aukioloajat lippujen noutamiseen Gray Line CitySightseeing New York Visitors Centerissä Madame Tussaudsin aulassa: päivittäin 8.00-20.00.

Varaa
Alkaen 153,60 €

ti, 23 hei 2024

Peruutettavat liput Peruutettavat liput
Liput peruttavissa 48 tuntia ennen esitysajankohtaa. Lipun hinnasta saatetaan periä 20 % peruutusmaksu.

Välitön vahvistus

Tulostettava lippu

Saapumisohjeet

Shop, Hop & Top -paketti 96 tuntia

Osoite
234 W 42nd St New York, NY 10036

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!