Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Disney on Broadway -kierros

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

EXCLUSIVE Disney on Broadway

Tämä on uutuustuote, jonka on nyt varattavissa. Lisätiedot saatavilla suomeksi pian!

Lähde opastetulle Broadwayn sisäpiiriläisten kävelykierrokselle. Kierrokseen kuuluu The New Amsterdam Theatren erikoiskierros ja vierailu Disneyn Prop Studiolla, jossa näet henkilökohtaisesti Disneyn näytelmien rekvisiittaa, pukuja ja lavasteita.

Kohokohdat

- 1,5 tunnin opastettu kierros Broadwayn parhaissa kohteissa
- tutustu Broadwayn tuotantoihin
- lähde opastetulle erikoiskierrokselle Disneyn maamerkille, New Amsterdam Theatrelle
- vieraile New Amsterdam Theatren puku- & rekvisiittastudiolla

Mitä odottaa?

Vietä hauska päivä Broadway Insider Disney -kierroksella
Vietä koko tunti rakennuksen historioitsijan kanssa, ja kuulet sen uskomattomasta historiasta. Pääset vierailemaan ensimmäisessä kerroksessa, parvella ja voit ihailla suurta lavaa oppaasi kuvaillessa miten Broadwayn näytelmät, kuten Kaunotar ja hirviö, Mary Poppins, Aladdin ja Leijonakuningas, luodaan ja toteutetaan. Kuulet kertomuksia kulissien takaa muun muassa Broadwayn esiintyjien taikauskosta, mukaan lukien muutaman kummitustarinan.
Kierroksen kohokohta on New Amsterdamin kierroksen toisessa osassa. Vierailemme Prop Studiolla, jossa näet varjeltuja aarteita: näet läheltä useiden rakastetuimpien Disneyn Broadway-musikaalien alkuperäistä rekvisiittaa, pukuja ja lavasteita.

Kierros paneutuu paljon Disneyn musikaaleihin - kuulet myös Disney-musikaalejen nauhoituksia ja opit paljon hauskassa Disney-tietovisassa - mutta se on myös perusteellinen Broadway-kierros.

Jotta saisit kattavan kuvan Broadwaystä ja sinulla olisi laajat taustatiedot vieraillessasi New Amsterdamissa, ennen vierailua pääset Broadwayn opastetulle kierrokselle, jolla pysähdytään tunnetuilla teattereilla, joiden legendaariset ja äärimmäisen suositut show't ovat saaneet globaalia huomiota.

Yllätyt mistä Times Square sai alkunsa ja kuulet New Yorkin teatterialueen "ryysyistä rikkauksiin" tarinan (ja miten Disney oli mahdollisti pahamaineisen punaisten lyhtyjen alueen maineen kohotuksen). 

Broadway Insider -oppaasi kanssa näet suosituimmat näyttelijöiden hengailupaikat ja opit tuntemaan niin historiallisesti kun teatterin ja musikaalien näkökulmastakin keskeisimmät teatterit.

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
Pian varauksen vahvistamisen jälkeen e-lippusi lähetetään sähköpostiisi. Sinun tarvitsee vain printata se ja tuoda se mukanasi kierrokselle.

Mistä kierros alkaa?
Kierros alkaa George M. Cohanin patsaan edestä West 46th Streetiltä, joka sijaitsee Broadwayn ja 7th Avenuen välissä. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen kierroksen alkua.

Mihin kierros päättyy?
Kierros päättyy New Amsterdam Theatrelle. Joskus kierros saattaa päättyä kävelymatkan päähän teatterista.

Miten kauan kierros kestää?
Kierros kestää 2 tuntia.

Lippukategoriat

Onko lastenlippuja saatavilla?
Kyllä, lastenlippuja on 4–12-vuotiaille. Alle 4-vuotiaille sisäänpääsy on ilmainen maksavan aikuisen seurassa.

Aukioloajat

Kierros alkaa ma, pe ja la klo 10.00.

Varaa
Alkaen 67,70 €

ti, 23 hei 2024

Välitön vahvistus

Tulostettava lippu

Säästä aikaa – ohita jonot

Kesto: 2 tunti

Saapumisohjeet

EXCLUSIVE Disney on Broadway

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!