Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja New Yorkin elämyksiin

Tervetuloa sivustolle newyorkliput.fi, joka tarjoaa valikoiman lippuja nähtävyyksiin, tapahtumiin ja kierroksille New Yorkissa. Meiltä ostat helposti, nopeasti ja turvallisesti liput helikopterilennolle Manhattanin ylle, Vapaudenpatsaalle, Ellis Islandiin tai Empire State Buildingiin. Voit myös nauttia gospelista Harlemissa, nähdä suosikkielokuvasi tapahtumapaikat New Yorkissa, kokea Sinkkuelämää-naisten New Yorkin tai miltä kuulostaisi risteily pitkin Hudson-jokea?

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

EXCLUSIVE Disney on Broadway

Alkaen € 71.8

Lähde opastetulle Broadwayn sisäpiiriläisten kävelykierrokselle. Kierrokseen kuuluu The New Amsterdam Theatren erikoiskierros ja vierailu Disneyn Prop Studiolla, jossa näet henkilökohtaisesti Disneyn näytelmien rekvisiittaa, pukuja ja lavasteita.

Kohokohdat

- 1,5 tunnin opastettu kierros Broadwayn parhaissa kohteissa
- tutustu Broadwayn tuotantoihin
- lähde opastetulle erikoiskierrokselle Disneyn maamerkille, New Amsterdam Theatrelle
- vieraile New Amsterdam Theatren puku- & rekvisiittastudiolla
- saat kuulokkeet ja varmistut, että sanaakaan ei jää kuulematta

Mitä odottaa?

Vietä hauska päivä Broadway Insider Disney -kierroksella
Vietä koko tunti rakennuksen historioitsijan kanssa, ja kuulet sen uskomattomasta historiasta. Pääset vierailemaan ensimmäisessä kerroksessa, parvella ja voit ihailla suurta lavaa oppaasi kuvaillessa miten Broadwayn näytelmät, kuten Kaunotar ja hirviö, Mary Poppins, Aladdin ja Leijonakuningas, luodaan ja toteutetaan. Kuulet kertomuksia kulissien takaa muun muassa Broadwayn esiintyjien taikauskosta, mukaan lukien muutaman kummitustarinan.
Kierroksen kohokohta on New Amsterdamin kierroksen toisessa osassa. Vierailemme Prop Studiolla, jossa näet varjeltuja aarteita: näet läheltä useiden rakastetuimpien Disneyn Broadway-musikaalien alkuperäistä rekvisiittaa, pukuja ja lavasteita.

Kierros paneutuu paljon Disneyn musikaaleihin - kuulet myös Disney-musikaalejen nauhoituksia ja opit paljon hauskassa Disney-tietovisassa - mutta se on myös perusteellinen Broadway-kierros.

Jotta saisit kattavan kuvan Broadwaystä ja sinulla olisi laajat taustatiedot vieraillessasi New Amsterdamissa, ennen vierailua pääset Broadwayn opastetulle kierrokselle, jolla pysähdytään tunnetuilla teattereilla, joiden legendaariset ja äärimmäisen suositut show't ovat saaneet globaalia huomiota.

Yllätyt mistä Times Square sai alkunsa ja kuulet New Yorkin teatterialueen "ryysyistä rikkauksiin" tarinan (ja miten Disney oli mahdollisti pahamaineisen punaisten lyhtyjen alueen maineen kohotuksen). 

Broadway Insider -oppaasi kanssa näet suosituimmat näyttelijöiden hengailupaikat ja opit tuntemaan niin historiallisesti kun teatterin ja musikaalien näkökulmastakin keskeisimmät teatterit.

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
Pian varauksen vahvistamisen jälkeen e-lippusi lähetetään sähköpostiisi. Sinun tarvitsee vain printata se ja tuoda se mukanasi kierrokselle.

Mistä kierros alkaa?
Kierros alkaa George M. Cohanin patsaan edestä West 46th Streetiltä, joka sijaitsee Broadwayn ja 7th Avenuen välissä. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen kierroksen alkua.

Mihin kierros päättyy?
Kierros päättyy New Amsterdam Theatrelle. Joskus kierros saattaa päättyä kävelymatkan päähän teatterista.

Miten kauan kierros kestää?
Kierros kestää 2 tuntia.

Tärkeää tietoa

- Johtuen New Amsterdam Theatren remontista ja muutostöistä Frozenin Broadwayn ensi-iltaan liittyen, marraskuusta 2016 tammikuuhun 2017 pukeutumishuoneessa vierailu korvataan backstagekokemuksella. Broadway-teatterien kulissien takainen maailma on ollut turistikierrosten saavuttamattomissa vuosikymmeniä ja New Amsterdamin kohdalla yleisö ei ole päässyt sinne lähes vuosisataan. Tammikuusta 2017 heinäkuuhun 2018 puvut ja rekvisiitat ovat jälleen nähtävillä väliaikaisessa tilassa teatterin orkesteriosassa.

Lippukategoriat

Onko lastenlippuja saatavilla?
Kyllä, lastenlippuja on 4–12-vuotiaille. Alle 4-vuotiaille sisäänpääsy on ilmainen maksavan aikuisen seurassa.

Aukioloajat

Kierros alkaa ma, pe ja la klo 10.00.

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Säästä aikaa – ohita jonot

Kesto: 2 tuntia

Saapumisohjeet

Disney on Broadway -kierros

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!