Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Big Bus Hop-On-Hop-Off -kiertoajelut

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Big Bus Hop-On-Hop-Off -kiertoajelut

4.0 (1)

Hyppää Big Bus -kiertoajelubussien kyytiin ja koe aitiopaikalta New Yorkin parhaat maamerkit ja tutustu sen kiehtovaan historiaan. 

Kohokohdat

- Näe New Yorkin parhaat puolet
- Valitse yhden tai kahden päivän lippu tai illan kiertoajelu
- Ajele vapaasti kolmella tai neljällä reitillä
- Suunnittele oma kiertoajelusi
- Tutustu New Yorkiin omaan tahtiisi
- Rentoudu Big Bussien kyydissä 
- Valitse suosituista lisäeduista/-nähtävyyksistä valitessasi Premium- tai Deluxe-lipun

Mitä odottaa?

Tutustu New Yorkiin Big Bus -kiertoajeluilla
Tutustu kaupungin monipuoliseen kulttuuriin, kauniisiin puistoihin, arkkitehtuuriin ja maisemiin avokattoisen bussin kyydistä. Ainutlaatuisten kaupunkikierroksiemme reiteillä on yli 35 pysäkkiä sijoitettuna keskeisille paikoille New Yorkissa, joilla voit jäädä kyydistä ja tutustua kaupunkiin omatoimisesti. 

Classic-, Premium- ja Deluxe-liput tarjoavat sinulle pääsyn Downtown-, Uptown- ja Midtown-reiteille. Downtown-reitillä näet New Yorkin kuuluisa maamerkit kuten Time Square,  the Empire State Building ja maailmankuulu Brooklyn Bridge. 

Uptown-kierroksella nautit näkymistä Keskuspuistoon, näet Museum Milen ja kulturellin Harlemin sekä kuuluisan Apollo Theatren.

Midtown-reitti yhdistää idän ja lännen ja vie sinut tutustumaan upeisiin paikkoihin kuten Hell’s Kitchen, the United Nations, Grand Central ja Hudson River Pier 84:ltä.

Brooklyn-reitti sisältyy vain Deluxe-lippuihin.

Voit myös valita upea 2 tunnin non-stop iltakiertoajelun, jolla näet New Yorkin parhaimmat maamerkit ja nähtävyydet, kuten Empire State Buildingin ja Times Squaren.

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tulee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi ensimmäiseen bussiin noustessasi.


Mistä kierros alkaa?
Päätät itse mistä aloitat kiertoajelun. Hyppää ensimmäiseen haluamaasi Big Bussiin ja aloita New Yorkin nähtävyyksiin tutustuminen. Iltakiertoajelu alkaa pysäkiltä nro. 41: M&Ms World (7th Ave. ja West 48th St). 

 


Miten kauan lippuni ovat voimassa?
Classic-lippu on voimassa yhden päivän ja Premium- sekä Deluxe-liput ovat voimassa kaksi päivää. Iltakiertoajelulippu on voimassa 6 kuukautta.

Kuinka kauan kiertoajelukierrokset kestävät?
Downtown-kierros kestää 2,5 tuntia, Uptown-kierros 2 tuntia, Midtown-kierros 1,5 tuntia ja Brooklyn-kierros 1,5 tuntia. Iltakiertoajelu kestää 2 tuntia.

Mikä on bussien vuoroväli?
Bussien vuoroväli on 15 minuutista tuntiin riippuen reitistä. Iltakiertoajelun vuoroväli on 20-30 minuuttia.

Mitä kieliä kiertoajeluilla käytetään?
Reiteillä on live-opastus englanniksi sekä audio-opastus saatavilla espanjaksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi, portugaliksi, japaniksi, mandariinikiinaksi, koreaksi ja venäjäksi. 

Lippukategoriat

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 5–15-vuotiaille. Alle 5–vuotiaat lapset pääsevät kierrokselle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Varaa nyt

Erittäin hyvä: 4.0 – 1 Arvostelut

Varaa
Alkaen 61,10 €

la, 2 maa 2024

Takaamme edullisimman hinnan Takaamme edullisimman hinnan
Mikäli löydät muualta saman tuotteen edullisempaan hintaan 48 tunnin kuluessa tilauksestasi, korvaamme hinnan erotuksen kokonaisuudessaan.

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Säästä aikaa – ohita jonot

Ääniopastus

Live-opastus

Mitä sisältyy hintaan?

Mitä lippujen hintaan sisältyy?
Yhden päivän classic-lippu sisältää pääsyn kolmelle kiertoajelureitille: Uptown, Downtown & Midtown.

2 päivän premium-lippu sisältää pääsyn kolmelle reitille: Uptown, Downtown & Midtown + 1 tunnin maisemaristeilyn TAI Panoramic Night Tour -kierroksen TAI Brooklynin kiertoajelun  + vuokratessasi pyörän yhdeksi tunniksi saat lisätunnin kaupan päälle Blazing Saddles-pyörävuokraamosta. 

Deluxe 2-päivän lippu sisältää pääsyn neljälle reitille: Uptown, Downtown, Midtown & Brooklyn + 1 tunnin Sightseeing-risteilyn TAI Panoramic Night Tour -kierroksen + lauttamatkan Vapaudenpatsaalle TAI Empire State Building + Sisäänpääsyn New Yorkin kaupungin museoon (Museum of the City of New York) + vuokratessasi pyörän yhdeksi tunniksi saat lisätunnin kaupan päälle Blazing Saddles-pyörävuokraamosta. 

Iltakiertoajelulipulla pääset upealle myöhäisillan 2 tunnin non-stop -kiertoajelulle.

Saapumisohjeet

Big Bus Hop-On-Hop-Off -kiertoajelut

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!