Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja New Yorkin elämyksiin

Tervetuloa sivustolle newyorkliput.fi, joka tarjoaa valikoiman lippuja nähtävyyksiin, tapahtumiin ja kierroksille New Yorkissa. Meiltä ostat helposti, nopeasti ja turvallisesti liput helikopterilennolle Manhattanin ylle, Vapaudenpatsaalle, Ellis Islandiin tai Empire State Buildingiin. Voit myös nauttia gospelista Harlemissa, nähdä suosikkielokuvasi tapahtumapaikat New Yorkissa, kokea Sinkkuelämää-naisten New Yorkin tai miltä kuulostaisi risteily pitkin Hudson-jokea?

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Tapahtumapaikan tiedot

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

New Yorkin lentokenttäkuljetus: jaettu kuljetus

3.9 (140)
Alkaen € 20.2

Varaa New Yorkin lentokenttäkuljetuslippusi JFK:n, Newarkin tai La Guardian lentokentiltä Manhattanille. Jaetulla minibussikuljetuksella pääset lentokentältä helposti kaupunkiin. Varaa New Yorkin lentokenttäkuljetuslippusi täältä! 

Kohokohdat

Täältä voit varata edullisen, täsmällisen ja turvallisen kuljetuksen New Yorkin lentokentiltä Manhattanille. Kuljetuspalvelu toimii 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa ja 365 päivänä vuodessa. Takaamme helpon tavan matkustaa Manhattanille ruuhka-aikoinakin, jolloin useimmat lennot laskeutuvat ja taksit ovat harvassa.

Mitä odottaa?

Tarjoamme nopeat ja tehokkaat kuljetukset JFK:n, Newarkin tai La Guardian lentokentiltä Manhattanille ja takaisin. Ovelta ovelle yhteiskuljetuksemme tarjoaa kyydin JFK:n, La Guardia ja Newarkin lentokenttien sekä Battery Parkin ja 125. kadun hotellien välillä. 

New Yorkin lentokenttäkuljetuksemme on erittäin helppokäyttöinen ja yleisesti edullisempi kuin taksikuljetus! 

Tärkeää tietoa

• Tuo kopio e-lipusta/tositteesta (jonka saat sähköpostiisi, kun olet vienyt varauksen loppuun) terminaalin kuljetustiskille (“Ground Transportation Desk”). Tiskiltä saat tarkat tiedot kuljetuksestasi ja ohjeet minibussikyytien käyttämiseen. 
• Mikäli ostat paluumatkan Manhattanilta takaisin lentokentälle, voit järjestää kuljetuksesi helposti soittamalla lentokentän kuljetusagentillemme 2-3 päivää ennen paluumatkaasi (puhelinnumeron löydät e-lipusta/tositteestasi). 
• Meno- ja paluukuljetukset ovat ainoastaan lentokenttien ja Manhattanin Battery Parkin sekä 125. kadun hotellien välillä. 
• Laukkurajoitukset: Yksi matkalaukku ja yksi pieni käsimatkatavara henkilöä kohden. 
• Käytä ainoastaan minibusseja, jotka ovat merkitty GO AIRLINK NYC. tekstillä.

Aukioloajat

Kuljetusajat: 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemän päivää viikossa ja 365 päivänä vuodessa

Suosituimpia tuotteitamme

Tulostettava lippu

Saapumisohjeet

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!