Disney on Broadway -kierros

Disney on Broadway -kierros

Hinta/henkilö alkaen € 69.10

Lähde Broadwayn sisäpiiriläisten opastamalle kävelykierrokselle. Kierrokseen kuuluu The New Amsterdam Theatren erikoiskierros ja vierailu Disneyn Prop Studiolla, jossa näet henkilökohtaisesti Disneyn näytelmien rekvisiittaa, pukuja ja lavasteita.

Kohokohdat:

- 1,5 tunnin opastettu kierros Broadwayn parhaissa kohteissa
- tutustu Broadwayn tuotantoihin
- lähde opastetulle erikoiskierrokselle Disneyn maamerkille, New Amsterdam Theatrelle
- vieraile New Amsterdam Theatren puku- & rekvisiittastudiolla
- saat kuulokkeet ja varmistut, että sanaakaan ei jää kuulematta

Vietä hauska päivä Broadway Insider Disney -kierroksella
Vietä koko tunti rakennuksen historioitsijan kanssa, ja kuulet sen uskomattomasta historiasta. Pääset vierailemaan ensimmäisessä kerroksessa, parvella ja voit ihailla suurta lavaa oppaasi kuvaillessa miten Broadwayn näytelmät, kuten Kaunotar ja hirviö, Mary Poppins, Aladdin ja Leijonakuningas, luodaan ja toteutetaan. Kuulet kertomuksia kulissien takaa muun muassa Broadwayn esiintyjien taikauskosta, mukaan lukien muutaman kummitustarinan.

Kierroksen kohokohta on New Amsterdamin kierroksen toisessa osassa. Vierailemme Prop Studiolla, jossa näet varjeltuja aarteita: näet läheltä useiden rakastetuimpien Disneyn Broadway-musikaalien alkuperäistä rekvisiittaa, pukuja ja lavasteita.

Kierros paneutuu paljon Disneyn musikaaleihin - kuulet myös Disney-musikaalejen nauhoituksia ja opit paljon hauskassa Disney-tietovisassa - mutta se on myös perusteellinen Broadway-kierros.

Jotta saisit kattavan kuvan Broadwaystä ja sinulla olisi laajat taustatiedot vieraillessasi New Amsterdamissa, ennen vierailua pääset Broadwayn opastetulle kierrokselle, jolla pysähdytään tunnetuilla teattereilla, joiden legendaariset ja äärimmäisen suositut show't ovat saaneet globaalia huomiota.

Yllätyt mistä Times Square sai alkunsa ja kuulet New Yorkin teatterialueen "ryysyistä rikkauksiin" tarinan (ja miten Disney oli mahdollisti pahamaineisen punaisten lyhtyjen alueen maineen kohotuksen). 

Broadway Insider -oppaasi kanssa näet suosituimmat näyttelijöiden hengailupaikat ja opit tuntemaan niin historiallisesti kun teatterin ja musikaalien näkökulmastakin keskeisimmät teatterit.

Miten saan lippuni?
Pian varauksen vahvistamisen jälkeen e-lippusi lähetetään sähköpostiisi. Sinun tarvitsee vain printata se ja tuoda se mukanasi kierrokselle.

Mistä kierros alkaa?
Kierros alkaa George M. Cohanin patsaan edestä West 46th Streetiltä, joka sijaitsee Broadwayn ja 7th Avenuen välissä. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen kierroksen alkua.

Mihin kierros päättyy?
Kierros päättyy New Amsterdam Theatrelle. Joskus kierros saattaa päättyä kävelymatkan päähän teatterista.

Miten kauan kierros kestää?
Kierros kestää 2 tuntia.  

Onko lastenlippuja saatavilla?
Kyllä, lastenlippuja on 4–12-vuotiaille. Alle 4-vuotiaille sisäänpääsy on ilmainen maksavan aikuisen seurassa.

 

Varaa liput

Valitse päivämäärä
Hae
Disney on Broadway -kierros Tietoja

Disney on Broadway -kierros
Tapaa oppaasi George M. Cohanin patsaan edessä West 46th Streetillä, joka sijaitsee Broadwayn ja 7th Avenuen välissä korttelin päässä.

Tietoja

Disney on Broadway -kierros
Kierros alkaa ma, pe ja la klo 10.00.

Saapumisohjeet

Saapumisohjeet
Lähin metroasema on Times Square/42nd Street.

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin