Vapaudenpatsas, Ellis Island & Vapaudenpatsaan jalusta

Vapaudenpatsas, Ellis Island & Vapaudenpatsaan jalusta

Hinta/henkilö alkaen € 67.50

Tapaa NYCin kuuluisin lady lähietäisyydeltä tällä Vapaudenpatsaan kierroksella. Lähde aikaisella lautalla Liberty Islandille ja vältä ruuhkat. Tämä kierros sisältää myös spesiaalisisäänpääsyn patsaan jalustalle!

Kohokohdat:
- Lähde aikaisella lautalla Liberty Islandille
- Vältä väentungos lähtemällä aikaisin liikenteeseen
- Seuraa opastettua kierrosta Vapaudenpatsaalla
- Saat spesiaalin pääsyn patsaan jalustalle
- Vieraile Ellis Islandin Maahanmuuttomuseossa
- Saa enemmän irti vierailustasi Ellis Islandille asiantuntevan oppaan seurassa
- Koe Stairs of Separation & Kissing Post
- Kuule tarinoita American Immigrant Wall of Honorilla 
- Taattu pieni ryhmäkoko max. 20 henkeä

Tapaa New Yorkin kuuluisin Lady lähietäisyydeltä
Kierros alkaa Battery Parkista, jonka muistomerkkejä katsellaan taustoittamaan päivää. Kaikki lautoille kiiruhtavat turistit eivät edes aina huomaa muistomerkkejä, jotka eivät ole saaneet ansaitsemaansa huomiota. Vierailemme niistä osalla: Castle Clinton National Monument, Pier A Harbor House, American Merchant Mariner’s Memorial, Sphere ja New York Korean War Veteran’s Memorial -muistomerkit kuuluvat ohjelmaan. 

Tämän jälkeen siirrytään Liberty Islandille. Priority-käynti lauttaan varmistaa ryhmälle parhaat istumapaikat – ja koska lähtö on aikainen, myös patsaalle saavumme ennen suurta yleisöä. Saavuttuamme saarelle pääset nauttimaan upeista näkymistä yli kaupungin. Oppaasi johdattaa sinut suoraan patsaan jalustalle, joten pääset lähemmäksi Vapaudenpatsasta kuin normaalilla käynnillä. Oppaasi myös kertoo sinulle lisää tästä kaupungin suurimmasta ikonista.

Lahjana Ranskasta Yhdysvaltoihin saatu Vapaudenpatsas ei saanut osakseen yhtä lämmintä vastaanottoa kuin voisi kuvitella. Oppaasi selostaa asiantuntevasti mitä haasteita Vapaudenpatsaan saapumiseen liittyi ja miten siitä tuli yhä erityisempi newyorkilaisille. 

Tämän jälkeen siirrytään takaisin lautalle ja matkataan Ellis Islandille, jossa pääset kulkemaan 12 miljoonan maahanmuuttajan jalanjäljissä. Opi lisää pitkäkestoisesta maahanmuuttoprosessista, jonka maahanmuuttajat joituivat kohtaamaan. Pääset myös kävelemään "Eron portaita", ja tulet ymmärtämään saaren kaksi hyvin erilaista nimeä: ‘The Island of Hope’ (Toivon saari) ja ‘The Island of Tears’ (Kyynelten saari). Perehdytte yhdessä myös museon laajaan kokoelmaan interaktiivisine näyttöineen, ja voit kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä kääntyä oppaasi puoleen.

Kierros päättyy Ellis Islandille, joten voit viipyä siellä halutessasi pidempäänkin tai sitten suunnata suoraan lautalle oppaasi seurassa.

Miten saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen e-lippu lähetetään suoraan sähköpostiisi. Tulostathan lipun ja tuot sen mukanasi kierroksellesi. 

Mistä kierros alkaa?
Kierros alkaa Battery Parkin Pier A Harbor Housesta. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen kierroksn alkua.

Mihin kierros päättyy?
Kierros päättyy Ellis Islandille. Voit viipyä siellä halutessasi pidempäänkin ja palata milloin haluat tai palata suoraan Battery Parkiin oppaasi seurassa.

Miten kauan kierros kestää?
Kierros kestää 4 tuntia. 

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 4-12-vuotiaille lapsille. Alle 4-vuotiaat pääsevät kierrokselle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- Huomioithan, että tämä kierros ei sisällä vierailua Vapauden patsaan kruunuun johtuen Vapauden patsaan ylläpidon (the National Park Services) asettamista paikan turvallisuusmääräyksistä.
- Kierroksen osallistujien tulee pystyä nousemaan ja laskeutumaan 215 askelmaa matkalla patsaan aulasta jalustan huipulle.
- Huomioi, että vierailijat joutuvat läpikäymään lentokenttätyyliset turvallisuustarkastukset mennessään Vapaudenpatsaalle. Tiettyjä esineitä ei sallita Vapaudenpatsaalle, ja sellaiset tullaan takavarikoimaan, eikä niitä palauteta. Katso ystävällisesti Vapaudenpatsaan ohjeista tarkempaa tietoa kielletyistä esineistä: http://www.nps.gov/stli/planyourvisit/yoursafety.htm
- Huomioithan myös, että saapuessasi Liberty Islandille, ja mikäli mukanasi on reppu tai suuria laukkuja, ne tulee jättää säilytyslokeroon, joka maksetaan $2 setelillä (HUOM! Vain seteli käy, kolikoita ei hyväksytä). Varaathan mukaasi seteleitä säilytyslokeroa varten. 
- Huomioi, että lautta ei liikennöi rankkasateella tai muuten huonojen sääolosuhteiden vallitessa; mikäli näin käy, vaihtoehto vierailulle tarjotaan.

 

Varaa liput

Valitse päivämäärä
Hae
Vapaudenpatsas, Ellis Island & Vapaudenpatsaan jalusta Tietoja

Vapaudenpatsas, Ellis Island & Vapaudenpatsaan jalusta
Tapaa oppaasi Pier A Harbor Housen sisäänkäynnin edessä osoitteessa 22 Battery Place, Battery Park. Tapaamispaikka sijaitsee Vapaudenpatsaan lautan ja Castle Clintonin oikealla puolella.

Tietoja

Vapaudenpatsas, Ellis Island & Vapaudenpatsaan jalusta
Kierros alkaa klo 8.30/9.00.

Saapumisohjeet

Saapumisohjeet
Lähin metroasema on Bowling Green.

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin